Hor2015-1

Hor2015-1

Лъвове - в романтичен план ще сте на висота

края на годината и продължава да ни подтиква да търсим по-добро поприще за изява или кардинална смяна на работното място. В Меркуриево време, до началото на октомври не препоръчвам да се поддаваме на Урановите подтици по-скоро да анализираме себе си и да се подготвим за стартиране на новости следващия месец. Тези, които имат възможност да си вземат отпуск и да не се занимават с никаква работа ще бъдат едни от щастливците. Юпитер - голямото щастие в Дева, вече е факт и ще остане там до края на следващото лято. Всичко, което касае точност, чистота и стерилност, като наука или поприще ще бъде в подем. Силно повлияни ще са най-вече всички с Луна в Дева. Наситен на събития септември включва и Слънчево затъмнение в Дева на 13 и Лунно затъмнение на 28.09.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овен - ще продължавата да доказват че са най-добрите и ще очакват повишение на заплатата си. Всичко свършете още в началото на месеца, за да не се разминете с очакванията си. Бъдете внимателни периода - 9-11 септември. Телец - ще вземат важни решения и стъпват смело напред. Безработните ще получат изключително предложение. Тези, които са със заетост ще разширят бизнеса си. В личен план роднинските взаимоотношения отново ще напомнят за себе си. Новите неща, които ще влязат в живота на Близнаците могат да не се реализират, поради тяхната нерешителност и непоследователност. Дарени ще бъдат с интуиция, която ще ги води и мога да кажа, че ще са едни от щастливците на месеца. Материалните въпроси остават. Разрешете ги още първата седмица. Раците имат възможност за кариерен ръст, но зависи от това каква ще е кондицията им. Всичко ще бъде неопределено на моменти ще се оставят на течението и могат да пропуснат възможности. Периодът около 11 септември и седмицата преди Лунното затъмнение им е труден. Лъвовете ще работят с хъс, но резултатите няма да ги удовлетворяват. Склонността да обвиняват другите за неуспехите си, ще ги докара до депресии. Да се пазят от интриги. Няма да е от лесните периоди за Девите. Купищата задачи ще създадат напрежение и конфликти на работното място. По-малко приказки, повече слушане, това да ви стои целият септември. Обърнете внимание и на разходите, които се увеличават прогресивно. Везните да свършат всичко до 11 септември. След това, настъпва объркване, изоставане. Няма да намерят хармонията, но да разчитат на седмото си чувство. Колкото и да е странно, в края на годината ще излязат победителите. Съдбата ще връща Скорпионите за преразглеждане на взаимоотношения и поправяне на грешки от миналото. Не форсирайте събитията. Ще ви се получава. Обърнете внимание на ниската енергия и компенсирайте. Стрелците да се пазят от лъжи, подвеждане и от мошеници. Предоверяването може да им изиграе лоша шега, още в началото на месеца. Помнете, всичко започнато, довеждайте до край. Козирозите да са особено внимателни в дните около Слънчевото затъмнение. Раздразнителността и безпокойството ще нарастват. Пари ще идват и ще си отиват. Краят на месеца е по-спокоен. Водолеите ще бъдат изпитани от съдбата. В големи крайности ще ги хвърля Уран. Ще се чувстват изгубени, нерешителни. Не се плашете. Планетите ви предпазват от големи загуби. В никакъв случай не губете самообладание, каквото и да се случва около вас. Рибите ще пътуват. Бъдете внимателни, ако шофирате в периодите около Слънчевото и Лунно затъмнение. Тези пътувания ще ви докарат дивиденти. Нови хора, нови проекто-договори. Самотните ще се решат на брак.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 07-13.09, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Бъдете критични първо към себе си, след това към останалите. Лъжлива информация ви залива и вие се поддавате. Строите пясъчни кули и се учудвате, че те рухват. Всякаква сдържаност ще ви е от полза. Избягвайте нови запознанства или поне не им се доверявайте. Необходима ви е трезва оценка, колкото по-скоро, толкова по-добре за вас.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Застрашено ви е здравето. Минете на диетичен режим. Всякакви стимулиращи напитки следва да се избягват. Емоцията взема връх. Напрежение между съседи или роднини съвсем ще създаде хаос в главата ви. На работното място се получава нещо като развален телефон между колеги и партньори. Пазете имуществото си. Възможни са кражби.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Бъдете гъвкави Близнаци и на работното място, и с половинката. Новите предложения разглеждайте много внимателно, за да не ви подведат. Висока е енергетиката ви, но това не означава, че сте свръх работоспособни. Седмицата ви е за търсене нови източници на доходи и на поправяне на грешки в романтичен план.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Като на кръстопът са Раците. Трудно ще стигате до кардинални решения. Ще се връщате назад мислено. Имате подкрепата на много хора, но като че ли искате да си изстрадате вътрешно и тогава да споделите. Получавате страхотни предложения, но дали ще приемете зависи от кондицията ви. Мобилизирайте се и се огледайте, колко много хора държат на вас!

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

 

Още от понеделник ще ви провърви. Започвате реализация на плановете, които подготвяхте. В романтичен план връзката също е на висота. Освободете се от всичко, което не носи резултат, а ви коства много енергия. Дните ви са също и на извинение или прошка за предишни обиди, както и за връщане на стари дългове.


 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Работете като прилагате нестандартен подход. Задачите, които предстои да решавате ще изискват различен начин на мислене, иновативност. Не бива да се влияете от по-високо поставени от вас, за да не си докарате ситуации, от които да пострада авторитета ви. Не спорете. Пазете се огън. В личен план сте обаятелни.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Везните  ще се доказват. Хубавото е, че ще отсъства провокация и ще успеете да убедите в правотата си. Много ангажименти ще изискват вашето внимание и време, затова редувайте работа с почивка, за да не пострада здравето ви, което към момента не е на високо ниво. Опитайте да съхраните баланса и да не променяте мнението си.

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Лоши новини или такива, които не са по вкуса ви, ще забавят темпото ви. Предварителните планове за разришение на дейност и за инвестиции в дадена област ще се размият. Концентрацията ви е намалена, защото смесвате личното с професионалното. Не бързайте с изводи от ставащото. Анализ на себеоценката ще ви помогне да пренаредите приоритетите си.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Още от понеделник ще ви засипят с отговорности, които са в противоречие с плановете ви за седмицата. Няма да съумеете да стиковате времето си, а късното стоене в офиса ще ви отнеме от силите. До сряда работете само върху казуси, за да ви остане време за текущите задължения. В личен план - отстъствието ви ще доведе не само до неразбиране, но и до хапливи забележки, които се налага да преглътнете.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

 

Високата енергия може да ви изиграе лоша шега. Захващате със сто неща наведнъж и вероятността да не довете нищо до край е голяма. Повече спорт или въздух ще канализира остатъчната енергия, която всеки миг може да се превърне в отрицателна. Обърнете внимание на костната система. Пазете се от остри предмети, елекричество и огън.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

В личен план, охлаждането на чувствата при някои двойки може да доведе до раздяла. Там, където връзката е изчерпана, това само ще помогне. В работен при вас ще се наблюдава следното: Двама се карат, трети печели. Не влизайте в споровете на околните и дръжте на думата си. Мнения, които сте изказвали преди, ще ви бъдат напомнени и ще опитат да ги използват против вас. Налага се да изтърпите.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Емоцията пренасяте и в тази седмица, само че още по-приповдигнати, някои даже са припряни. Водни процедури ще ви помогнат да поуспокоите топката. Обърнете внимание на здравето. Не употребявайте стимулиращи напитки. Мартенските Риби ще решават въпроси от имуществен характер. Бъдете арбитри, а не завоеватели.

Галерия