MBUS2

MBUS2

М-Бус намаля разходите за транспорт на фирми

и региона, която ще им позволи да ползват облекчени финансови условия при транспорта на своите служители. Идеята на план-схемата е при делегиране на транспорта на външния превозвач - "М-Бус" да се спестяват средства  както на работодателя, така и на самия работник. Програмата ще бъде представена в края на месец ноември и е подходяща за предприятия в промишлените зони на Бургас, където линиите на  градския  транспорт не се движат, както и за фирми извън града.

„Колкото по-голям е броят на работниците, толкова по-ниска ще е цената на превоза. Възможно е група работодатели да използват услугата заедно. Смятаме, че в сегашната ситуация, когато недостигът на средства е повсеместен, това е добро предложение към фирмите и предприятията”, каза управителят на "М-Бус" Румен Христов.  Конкретните цени на услугата ще бъдат обявени в края на месеца.

Това е още една от стъпките, които  превозвачът  прави, за да облекчи  своите клиенти. От миналия  месец "М-Бус" намали  цените на организираните пътувания през зимния сезон, от които се ползват най-често училища, неправителствени организации и пенсионерски клубове. Намалението варира от 5% до 15% от обявените тарифи за превоз на километър и е в зависимост от дължината на маршрута и броя на пътниците в групата.