dsc_9360

dsc_9360

Махат незаконен бар на Андрей Едрев

При неспазване на този срок обектът ще бъде премахнат принудително. Теренът ще трябва да се възстанови в предишния му вид.

При проверка на място на 4 юли служители на Общинска администрация Царево са установили, че на морския плаж в Резово, върху изключителна държавна собственост, е изграден незаконно преместваем обект - коктейл - бар с тераса. Обектът е изпълнен с дървени поставяеми постройки.

Плажното заведение е на сдружението с нестопанска цел "Алтернативна енергия", представлявано от Андрей Едрев. Постройката е дървена конструкция на две нива с обща квадратура 220 кв. м., с коктейл-бар на горно ниво и тераса на долно ниво. Поставянето му е извършено без одобрена схема и без разрешение за поставяне от главния архитект на общината. За нарушението общинските служители са съставили констативен акт. Случаят бе коментиран от кмета на Царево.

"Ще премахнем обекта като незаконен. Извършихме проверка и съставихме констативен протокол. Вече съм издал и заповед, която сега връчваме на нарушителя, но проблемите със стопанисването на плажовете остават", заяви кметът.