DSCF0007-1

DSCF0007-1

Механик от "Топлофикация" оглави "ЛИДЕР" в Бургас по време на предизборната кампания за парламент догодина.

"Благодаря за признанието и доверието, което ми давате с високия пост", сподели новоизбраният координатор. "В момента най-важното е да мобилизираме всички сили и на предстоящите парламентарни избори да удвоим резултатите от миналия вот, защото вярвам, че партията има големи възможности и те трябва да бъдат реализирани. Една от основните цели на "ЛИДЕР" е жизненоважната в момента промяна на цялостната визия на българската икономика и като парламентарно представена партия ще можем да работим по постигането и", каза още  Петров.
Освен нов общински координатор, партията ще има и ново ръководно бюро в морския град. С явно гласуване бяха избрани 9 от най-активните политически дейци, чиято отговорност ще бъде организацията на местно ниво.
Областният координатор на партията - Димитър Колев изрази задоволството си от избора на Стати Петров и му пожела активна и резултатна политическа дейност. В близките месеци в Бургас ще има и избор на ново областно ръководство, тъй като мандатът на Колев е към своя край.