Hor2015

Hor2015

Меркурий и Юпитер акцентират върху миналото

а организмът ни ще реагира, като акцентира върху слабите ни места.

През първата половина на януари ще изплува амбицията. Втурнали се в работа, приемайки много нови ангажименти, ще се завъртим в омагьосан кръг и изтощението ще настъпи през втората половина на месеца.

Всякакви рискове няма да са оправдани. Ще ни помага единствено по-скоро нестардантият подход към задълженията ни.

Ретроградният Меркурий ще допринесе до хаос в комуникацията, а Юпитер ще ни напомни, че е настъпило времето да се погрижим за собственото си здраве, за профилактика, както на физическо, така и на ментално ниво.

На самотните са отредени срещи на кармично ниво.

Семейните ще запазят взаимоотношенията си, стига да не се борят за лидерство във връзката.

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овните да пазят репутацията си. Разговори и настройване против други ще спънат развитието им. Втората половина на месеца - един проект или идея ще даде резултат само ако приемете да го осъществите с хора, с които сте в нетърпимост.

В службата при Телците се заформят интриги. Работното ви място ще бъде атакувано. Ще се наложи да се борите. Хубавото е, че ще има хора на ваша страна и в края на януари ще вземете окончателното си решение.

Близнаците ще бъдат принудени да спазват правила, да се съобразяват с чуждо мнение. Това е най-доброто, което може да ви се случи, Близнаци. Меркурий ще ви обръща мисълта, а Юпитер ще ви кара да се инатите. Следвайте и слушайте съветите на хората около вас.

Раците ще бъдат заставени да изпълняват волята на близки и роднини. Не се противете, за да запазите душевното си равновесие. В средата на януари нещо във връзка с работата ви ще се раздвижи. Към края на месеца ще имате предложения. Обмислете ги преди да приемете.

Лъвовете - разговорите ще са повече от трудни. Ще се изисква от вас подчинение или съобразяване с мнения на висшестоящи, за което не сте подготвени. Опитайте да свършите с активната дейност до средата на янури. Към края на месеца ще ви е доста натоварено.

Девите - промените на работното място ще са бонус за вас. Допълнителен доход или повишение с преразглеждане на хонорар. Едно е сигурно, стъпвате на по-горно ниво. До средата на месеца ще се занимавате с недовършена работа, през втората половина една среща с личност ще промени нагласата ви. Ще се появи за добро и ще замести изхвърлен от живота ви човек.

Везните - няма да е лек месецът за вас. И у дома, и на работното място всекидневно ще се занимавате с неща, които не са ви по сърце. Ще туширате интриги, ще търпите настроенията на близки и роднини. Средата на януари ви е преломен период. Опитайте да вникнете в същината, за да си направите изводите, респективно да си вземете решенията.

Скорпионите - благодарение на упоритостта и издръжливостта си на вас ще ви помага цялата Вселена. Реализарайте проектите, които отлагате. От това ще зависи изцяло доходността ви за цялата година, че и за година още напред. Дава ви се всичко като ресурс и влиятелни хора и подходящ период за разширение. Към края на месеца сдържайте емоцията си.

Стрелците ще убеждават в правотата си, ще налагат мнение. Ще се получи обратното. Ще ви принудят да слушате повече, отколкото да говорите. Ако ентусиазмът не ви напусне, средата на месеца ще се появи височайша личност - ваш началник или колега с по-добра позиция от вашата, когото ще ухажвате, за да успеете да прокарате идеите си. В  края на януари ще имате шанс да прокарате идеите си. Харчете само за необходимото.

Козирозите започват година със запретнати ръкави. Много енергийни ще са и ще успеят да свършат доста работа, която по стечение на обстоятелствата е бивала спъвана. Месецът ще мине под наслов "двама се карат, трети печели". Съдбата ще им подари шанса да срещнат нови партньори, които по една или друга причина са прекратили бизнес с трети лица. Просто ще ви се получи, козирози!

Водолеите до средата на месеца ще държат сметка и ще си търсят неизпълнените към тях обещания. Респективно на тях също ще им се искат същите обяснения. Пазете репутацията си, Водолеи. Хора, на които се доверявате, може да ви подведат. В края на месеца ще се освободите от товара.

Риби - ще им помага интуицията. Ще им бъдат дадени знаци как и по какъв начин да свършат изоставената работа. Стартирането на нови проекти, също ще е благодарение на проницателността им. Човек, на когото се възхищавате, ще ви даде съвет. Благодарете му, но чак в края на януари се съобразете с думите му.

 

 

Вижте какво ви очаква в периода 04-10.01.201604-10.01.2016 според астроложката Джована

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

Всяко решение, което вземете, все ще е за ваше добро. В никакъв случай не мързелувайте, нито пък анализирайте ситуациите. Работа имате, не подбирайте важно - неважно. Недоспиването ви е знак за някакво вътрешно несъгласие с обстоятелствата. Чревните проблеми също. С подходящ режим, редувайки почивка с ангажименти, ще се оправите.

Пазете се от простудни заболявания.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Още в първия работен ден си направете план и го следвайте. Не смесвайте личните емоции с професионалните. Имате една важна задача или дилема, която трябва да разрешите. Не се бойте да го направите. С това си действие ще засегнете някого, но пък сте длъжни да предпазите себе си. Търсете нови методи на действие, нови хора, които да влязат в обкръжението ви. Гледате ли назад, спънките в бъдещото ви развитие ще продължат доста месеци.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

Близнаците час по-скоро трябва да канализират енергията си в правилната посока. Изтощение или стомашни неразположения ще са резултатите от празниците. На част от вас хора не им са по сърце, на друга - работата не им приляга. Измамно чувство е. Вътрешният ви ред ви е напуснал или сами сте се пуснали по течението. Спортът ще ви помогне или поне редуването на физически упражнения с писалката.

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Раците да структурират дейностите си. Приоритетни няма. Всичко е за "вчера". Финансовото ви състояние ще се подобри единствено ако успеете наведнъж да поемете няколко работни ангажимента. В личен план - с близки родственици предстои съвместна дейност. Дали ще касае общ имот или помощ, поддръжка към някого, не може да се твърди, но със сигурност ще трябват пари. Не отказвайте. Намерете сумата, включете се и ще бъдете възнаградени. Това ви е като инвестиция, която ще донесе дивиденти пролетта.

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 


Лъвовете са на почивна вълна още. Тези, които вече са на работното си място, планират бъдещата си ваканция. Юпитер ги държи в настроение, чисто по детски. Не започвайте нови неща. Мисълта ви е другаде, точно тази седмица нямате нужда от каквито и да било откази или провали. Връзка с чужденец или чужда кореспонденция ще ви понапрегне. Нека отговорът ви почака, докато съдбата не ви покаже.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Девите, чийто бизнес е семеен, ще стартират много силно. Останалите да се заемат с общия семеен бюджет. Има нужда от корекции или нови правила за разпределението на средствата. Една идея за покупка на имот, жилище или кола узрява. Задръжте до момента, в който Меркурий не застане на мястото си. Сделката ще е апетитна, затова препоръчвам да не я разгласявате предварително.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

 

Седмицата е подходяща за всякакви корекции и оздравителни процедури. Погрижете се отвсякъде за вашето здраве, както и външен вид. Не отказвайте покани за спорт, фитнес или спа. Развържете кесията. Резултатът ще е перфектен. В работен план ще се налага да се съобразите с колеги или с партньори. Настройте се на една честота, мислете като тях, за да не изпаднете в заблуда или подвеждане.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Много от Скорпионите ще заварят нов екип или нови колеги в работата. Промените при вас настъпват, нужно е само да ги приемете. Не демонстрирайте сила на характера или надменно поведение, а ги приобщете към себе си още в началото. Дали това ще са бъдещите ви съюзници или конкуренция, зависи от поведението ви към тях. Следвайте единствено интуицията си.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Няма да оправите света за една седмица, Стрелци. Колкото и да се опитвате да помогнете, сами виждате, че ви отхвърлят. Приемате чуждата болка за своя. Замислете се дали обкръжението ви има нужда от вашата помощ или просто от изповедалник. Изпадате в състояние на меланхолия и всяка работна задача ви е свръх силите. От сряда нататък ще ви попремине и гледайте да не изпуснете една важна среща или предложение, което ще е в петък и ще ви изненада приятно.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Правите сондажи, опитвате да пробиете там, където никой не е успявал. Попадате в ситуации без изход. На изтощението реагирайте с насмешка. Успеете ли да се самоиронизирате, нещата няма да изглеждат толкова мрачни. Седмицата е повече за планиране, отколкото за действия. Ако изскочат неотложни срещи, правете ги на нахранен стомах. Сънят също ви е от голямо значение, сънищата ви са реални.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

За да изпълните ангажименти си, ще се наложи да стиснете зъби. Рутинно ви е, нищо не се случва около вас, а имате очаквания. Буксуването сякаш е продължило твърде дълго. Хубавото е, че напрежение не се очаква, нито новости, с които да се съобразите. В личен план - проблем с кръста може да ви извади от строя. Избягвайте силови спортове или вдигане на тежки предмети. Стойте на топло и се пазете от всякакви инфекции целия януари.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Точно тази седмица не е необходимо да показвате колко много значите или какви умения имате. Бъдете наблюдатели. Високата самооценка, която ще се изправи срещу вас, да не ви смущава. Тези, които я демонстрират, ще си понесат последствията. Това не означава да не защитите себе си, но нека бъде по по-интелигентен начин. В личен план - очаквайте радост от деца или от по-млади роднини.

Галерия