IMG_4098

IMG_4098

Миски в подкрепа на децата към по-слабите и нуждаещите се, са качества които всеки един от нас трябва да притежава! Именно поради тази причина на 29-ти ноември всички претендентки за короната заедно с миналогодишните победителки, да посетят децата от Център за настаняване от семеен тип "Ронкали" в Бургас. Момичетата са се подготвили с много добро настроение и изненади, сигурна съм че ще зарадваме малчуганите!", каза организаторката на конкурса Ваня Кирова (на втората снимка). Vania

В нощта на 6-ти декември, малко преди да бъде обявена коя ще е следващата най-красива в Бургас, ще се проведе и благотворителен търг с картини изработени с голямо старание  от децата на Дневен център за деца с физически и умствени увреждания "Св. Николай Чудотворец" в града. Част от събраните средства ще се дари именно на този център, а останалата сума ще бъде предоставена за закупуване на лимфодренажен уред, който е особено важен при лечението на онкологични заболявания. 

Мис Бургас реализира и още една благотворителна кампания, която бе инициирана на модно ревю на през март - в рамките на международния месец за борба с рака – ноември е вече факт. 30 бургаски дами получиха възможност да проверят здравния си статус, включващ гинекологичен преглед и цитонамазка  при известни бургаски специалисти. Идеята на кампанията, която продължава до края на месец ноември, бе в превенция на младото поколение в борбата с рака. 

 

Тук може да гласувате за вашата фаворитка от Мис Бургас България 2013:

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.758493467500668.1073741836.555956211087729&type=1