Moby

Moby

Moby нарисува комикс в книгата на община Бургас

, Moby сподели пред Николов, че знае много за страната ни от българката в неговата банда – басистката Светлана Василева.

Специално за кмета и за всички други свои фенове в Бургас в официалната книга за автографи на Общината Мoby нарисува своя запазен знак – Moby1комикс човече, създаденото от самия него още когато е бил на 17 г. 

Малко след полунощ Moby излезе на главната сцена на Спирит-а в компанията на уникалната Joy Malcolm и изпълни най-големите си парчета – за първи път на българска земя. "Lift me up", "Extreme ways", "Flower", "Why does my heart feel so bad" и още много други хитове буквално разтърсиха бургаския плаж и хилядите фенове, дошли от цяла Европа, за да видят своя любимец. На всички, които бяха снощи на плажа в Бургас, Moby посвети изпълнението на една от най-култовите си песни - Porcelain, част от саундтрака на филма "Плажа". Изпълнителят направи снимка на публиката, така че много скоро очакваме в официалния му сайт, където е качена колекция с фотографии от различни краища на света, да се появи и Бургас.