Tanya

Tanya

Музиканти подкрепят болната Таня концерт, който ще се проведе на 24-ти ноември от 19.00 часа в дома на "Лукойл" в морския град.

Таня е на 18 години. Обича да се усмихва и често се смее от сърце. Но на лицето и винаги е изписана тъга, а ако се загледаш в очите ще съзреш толкова много болка, че е възможно и теб да те заболи. Таня не е като своите връсници, няма си приятел и никога не е усещала трепета от това да се влюбиш, не е преживяла и първата целувка. Тя не излиза навън, за да пие кафе, не ходи и на дискотека, като останалите момичета на нейната възраст, дори и на училище не е ходила. Животът на Таня е малко по различен, защото и тя самата е различна.
Таня е от онези деца на света, които нямаха късмета да са здрави. Тя е болна, болна е от самото си раждане. Диагнозата й е детска церебрална парализа. Желанието на Таня и на нейното семейство е тя да се излекува. Затова е и концерта в нейна подкрепа за набиране на средства за лечението й. В него ще участват - Георги Дюлгеров, Митко Трендафилов, Калоян Николов, Станислав Георгиев, Димитър Кирязов и Стефан Илчев, хип-хоп лейбълите - Hood'G'Fam и MFZanimation и други.