DSC_9917-1

DSC_9917-1

На третия път Борисов идва в Малко Търново

от 11.00 часа в местността "Мечкобиево" край пограничния град. Депото е изграденои по проект "Изграждане на регионална система за управление на отпадъците в регион Малко Търново", финансиран по Оперативна програма "Околна среда 2007-2013 г.".

Очаква се лентата да бъде прерязана от министър-председателя Борисов, Томислав Дончев - заместник-министър-председател и министър по европейските фондове и икономическата политика, Ивелина Василева - министър на околната среда и водите. На официалното откриване ще присъстват и Яна Георгиева - директор на ОП "Околна среда" и областният управител на Бургас - Вълчо Чолаков.

Откриването на депото в Малко Търново се отлага за трети път. Първата церемония бе насрочена за 18-ти юни, но бе отменена в последния момент, заради премиера Борисов. Втората дата бе насрочена за 28-ми юни, но бе отменена два дни преди това.

Според прессъобщението от община Малко Търново, Борисов се очаква утре да бъде там за откриването. Така до рязането на лентата ще се стигне от третия път.