SAM_1981

SAM_1981

Наше момче се докосна до Оскарите

Единствено екипът на сайт "Черноморие" писа още през януари, че бургазлията Стефан Лалчев играе във филма "Момичето от Дания". В  лентата певецът, автор на песни и текстове се превъплъщава в ролята на бизнесмен.SAM-1982 След снощните награди на Академията светът, а и бургазлии, разбраха, че шведката Алисия Викандер получи златната статуетка "Оскар" в раздел "Най-добра актриса в поддържаща роля".

В началото на януари, когато Стефан Лалчев гостува на екипа на сайт "Черноморие", стана ясно, че филмът ще се бори за статуетката. Нашето момче е имало шанса да размени две думи с шведската актриса Алисия Викандер по време на снимачния процес, много преди тя да получи снощи "Оскар" в раздела "Най-добра актриса в поддържаща роля".

Освен тазгодишната носителка на "Оскар", във филма на режисьора Том Хупър играе и Еди Редмейн. Междувпрочем да припомним, че талантливият актьор през 2015-а година грабна "Оскар" за най-добра мъжка роля. Този път той отново се бори за статуетката с блясковото си участие в "Момичето от Дания", но златото отиде при Леонардо ди Каприо.