Taksita2

Taksita2

Най-често снимани нарушения в Бургас - неправилно паркирани коли пращат снимки с нарушения.

Сред най-големият брой са неправилно паркираните возила. Честа гледка са и такситата, които редовно паркират пред пешеходната пътека срещу блок 17 в бургаския комплекс "Изгрев". Мястото им е след пътеката, където имат определена за това стоянка, но таксиджиите не го правят и редовно нарушават правилата. Това пише бургазлията с инициали К.Т., който е изпратил снимката.
Сигналите се подават в общината, КАТ и до институции, които имат отношение към тях.
От клуба призовават всички - снимайте нередност по улиците, пътната инфраструктура или нарушител на правилата. Изпратете снимката или видеото на e-mail: [email protected]. Не забравяйте да напишете - вашите имена, e-mail, и телефон за връзка, точно място, където е направена снимката или видеото, точен час на снимката или видеото, допълнително пояснение, ако има нужда от това.
След като бъде публикувана съответната снимка или видео на стената страница във фейсбук http://www.facebook.com/safetystreets, ги споделете с приятелите си! По този начин вашият материал ще достигне до повече хора. "Когато изпращате видеоклип, ще ни улесните, ако преди това бъде качен от вас в сайт за видеосподеляне. В случая ни изпратете линка към вашия клип", допълват от клуб "Безопасни улици".