Hor2016_2

Hor2016_2

Неочаквани приходи за Телците

да спазват правила, да се съобразяват с чуждо мнение. Това е най-доброто, което може да ви се случи, Близнаци. Меркурий ще ви обръща мисълта, а Юпитер ще ви кара да се инатите.

Следвайте и слушайте съветите на хората около вас.

Раците ще бъдат заставени да изпълняват волята на близки и роднини. Не се противете, за да запазите душевното си равновесие. В средата на януари нещо във връзка с работата ви ще се раздвижи. Към края на месеца ще имате предложения. Обмислете ги преди да приемете.

Лъвове, разговорите ще са повече от трудни. Ще се изисква от вас подчинение или съобразяване с мнения на висшестоящи, за което не сте подготвени. Опитайте да свършите с активната дейност до средата на януари. Към края на месеца ще ви е доста натоварено.

Деви - промените на работното място ще са бонус за вас. Допълнителен доход или повишение с преразглеждане на хонорар. Едно е сигурно, стъпвате на по-горно ниво. До средата на месеца ще се занимавате с недовършена работа, през втората половина една среща с личност ще промени нагласата ви. Ще се появи за добро и ще замести изхвърлен от живота ви човек.

Везни - няма да е лек месецът за вас. И у дома, и на работното място всекидневно ще се занимавате с неща, които не са ви по сърце. Ще туширате интриги, ще търпите настроенията на близки и роднини. Средата на януари ви е преломен период. Опитайте да вникнете в същината, за да си направите изводите, респективно да си вземете решенията.

Скорпиони, благодарение на упоритостта и издръжливостта си на вас ще ви помага цялата Вселена. Реализарайте проектите, които отлагате. От това ще зависи изцяло доходността ви за цялата година, че и за година още напред. Дава ви се всичко като ресурс и влиятелни хора и подходящ период за разширение. Към края на месеца - сдържайте емоцията.

Стрелците ще убеждават в правотата си, ще налагат мнение. Ще се получи обратното. Ще ви принудят да слушате повече, отколкото да говорите. Ако ентусиазмът не ви напусне, в средата на месеца ще се появи височайша личност - ваш началник или колега с по-добра позиция от вашата, когото ще ухажвате, за да успеете да прокарате идеите си. В края на януари ще имате шанс да прокарате идеите си. Харчете само за необходимото.

Козирозите започват година със запретнати ръкави. Много енергийни ще са и ще успеят да свършат доста работа, която по стечение на обстоятелствата е бивала спъвана. Месецът ще мине под наслов "двама се карат, трети печели". Съдбата ще им подари шанса да срещнат нови партньори, които по една или друга причина са прекратили бизнес с трети лица. Просто ще ви се получи, Козирози!

Водолеите до средата на месеца ще държат сметка и ще си търсят неизпълнените към тях обещания. Респективно на тях също ще им се искат същите обяснения. Пазете репутацията си, Водолеи. Хора, на които се доверявате, може да ви подведат. В края на месеца ще се освободите от товара.

Риби - ще им помага интуицията. Ще им бъдат дадени знаци как и по какъв начин да свършат изоставената работа. Стартирането на нови проекти също ще е благодарение на проницателността им. Човек, на когото се възхищавате, ще ви даде съвет. Благодарете му, но чак в края на януари се съобразете с думите му.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте какво ви очаква в периода 25-31.01.2016 според астроложката Джована:

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

Трудно ще се удържате на едно място. Преживявате, премисляте разговори, чертаете нови стратегии. Чакате новите предложения. Мислите, че те ще ви изведат на правилния път. Бъдете внимателни с това, за да не се окаже, че седите на два стола, откъдето лесно се пада.

В личен план ви очаква разнообразна седмица - дали ще посрещате гости, или ще гостувате  няма значение, важното е, че вечерите ви са разнообразни. Не се захващайте с авантюри, които ще ви донесат само неприятности.

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Всякакви изводи, които си правите, са плод на вътрешната ви неуравновесеност. През седмицата имате възможност да възобновите отношения с хора, с които по една или друга причина сте ги прекратили. Трябва да се извините, направете го и самочувствието ви ще се върне. Неочаквани приходи ще ви зарадват. Ще успеете да върнете и дълговете си.

В личен план вижте, че до вас имате истински съкровища, които отдавна не забелязвате.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

Задължително е да осмислите и да премислите ставащото около вас. Прегледайте документи, записки, факти. Ще откриете доста ваши пропуски. Периодът е удачен за възобновяване на стари партньорства. Бъдете внимателни към новите. Обърнете внимание на здравето си. Ако е необходимо, потърсете специалист.

У дома разговорите ще бъдат на съвсем друго ниво. Оказва се, че сте разбрани, но вие продължавате с мнителността си.

 

 

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Добра дума и внимание от ваша страна към близките ви, подредба на дома или закупуване на нова мебел ще направи седмицата ви забележителна. Обърнете и внимание на децата си, на съпруга си, самотните - на приятелите си. Ще се удивите колко много имат да ви казват, а и комплиментите към вас няма да закъснеят. Периодът не е подходящ за покупка или смяна на жилище. В работен план започнете да мислите на друго ниво. Учете! Писането пък ще ви помогне да подредите чувства и мисли.

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 


Ще имате конфликт с млади хора – родственици или по-далечни близки. Единствено разговорите ще изгладят недоразуменията. Трябва да им се отдадете изцяло. Цялата ви енергия отива за другите. Не пренасяйте негативи в следващата седмица. Ограничете разходите, не вземайте заеми. Поправете всякакви грешки и в професионален, и в личен план, за да не се повторят като дежа вю пролетта. Дребни на пръв поглед болежки може да прераснат в хронични. Профилактиката ви е задължителна.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Всяко действие или решение ще бъде подвластно на емоцията ви. Тя ще ви ръководи цяла седмица. Ако се питате защо не сте вътрешно подредени, това е, защото в момента въвеждате ред в мислите си. При повечето от вас е време за смяна на работата, за дейността кардинално. Изчерпани са всички ресурси, които можете да дадете и ви е нужно ново стъпало в йерархията. Не се плашете, че сте емоционално уязвими. Помага ви се точно по този начин във вземането на решение. Буквално ще бъдете залети с кореспонденция, от която най-много ще ви зарадват поканите.

 

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Балансирани са Везните. Благодарение на това успявате и в работата, и у дома. Работният процес изисква повече документално оформяне, отколкото активна дейност. У дома е обратното. Седмицата ви е идеална за преместване, наемане или купуване на ново жилище, за нова подредба на дома или обзавеждане с нова техника. Леките недоразумения с близки и роднини започват да се подреждат от самосебе си. Не се натрапвайте със съвети. По-скоро бъдете наблюдатели и напътствайте. Доста ограничения си наложихте напоследък, време е вече да се отпуснете.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Новина от далече, писмо или телефонно позвъняване ще ви разконцентрира. Предложенията, които ще получите, не бързайте да приемате, за да не се окаже, че гоните дивото. Имате достатъчно добри условия за изява, проектите ви вървят благодарение на разум и емоция, взети заедно. На път ще ви осени една идея, която ще запълни празна ниша и ще ви донесе печалба. Бъдете внимателни с документи, особено ако се налага вие да подписвате. Не се предоверявайте на екип или на колеги. Всяко здравословно неразположение е лечимо с диета и повече сън. Редувайте ангажименти с почивка.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Работа с информация ви чака, Стрелци. Отваряйте си очите и ушите, не пропускайте и думичка. Оправете си документацията и я заключете. Има вероятност от злоупотреба, както и от кражба на интелектуална собственост или на важни документи. Загърбете личния си живот тази седмица, даже и да ви се струва, че там единствено трябва да дадете. Любовните трепети могат и да почакат. Структурирайте бъдещите си планове, така че да не останете изненадани в края на пролетта.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Имате възможност да предоговорите възнаграждението си. В откровен разговор изложете претенции и искове. Уморени сте доста, някои мислят за смяна на работното място, други анализират текущата ситуация. Ще се изявявате като душеприказчици. Колеги и партньори ще изливат душата си пред вас. Съвети не давайте, само изслушвайте. Много от клиентите ви имат нужда от това. Ще се убедите, че това е идеален вариант да подпишете нови договори. Интуицията ви е завидна. Възползвайте се максимално въпреки умората, а нея ще преборите със сън.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Раздаването на справедливост не ви е вариант, но смятате, че ще бъдете чути. Налагането на идеи на база спорове и кавги няма да доведе до реализирането им. Нужна ви е информация. Нещо скрито, тайно, което да използвате и да изпъкнете, да имате коз. Нуждата от внимание ви е необходима дотолкова, доколкото да забележат, че ви има. Не търсите помощ и това е във ваш ущърб.

В личен план сте самотни. Някои плачат, други се гневят. Стомашни неразположения се обострят. Диета ще ви помогне.

 

 

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Отложете всякакви разговори или операции с пари. Не е моментът да искате повишение. Смятате да пренапишете трудовата си характеристика, но ще сгрешите. Тези с хуманни професии да бъдат изключително внимателни при вземане на окончателни решения. Търсете второ мнение от колеги или екип. Грешките могат да ви струват твърде скъпо. В личен план разговори с хора отдалеч ще ви вдъхнат нова надежда. Работете върху самочувствието си и балансирайте самооценката си.

Галерия