Nessebar3s

Nessebar3s

"Несебър любим в четири сезона" вече и на DVD

са "Доброволците", "Празник на хляба", "Снимка за спомен", "Празнувай с нас – Никулден в Несебър". Кратките като времетраене ленти са съобразени със забързаното ежедневие в съвременния глобален свят, в които  максимално бързо, интересно и ясно поднесената информация успешно стига до крайния потребител. 

Инициативите, които са влезли в изданието са "Аз живея в Несебър", "Аз обичам зелен Несебър", "Кулинарията в Община Несебър" и "Несебър в ЮНЕСКО". Те фокусират вниманието  към конкретни значими идеи, към които се привличат съмишленици, местни жители, доброволци, готови да съдействат за популяризиране на доброто име на своя град. Една от инициативите възпитава отговорност, уважение и ангажираност към проблемите на общината и града сред младите хора, друга акцентира върху опазването на околната среда и обръща внимание на климатичните промени и глобалното затопляне,  а трета се стреми да превърне любовта към приготвянето на кулинарни изкушения в добър повод за туризъм.

Мултимедийният продукт има за цел да покаже, че градът на ЮНЕСКО има своя чар и обаяние не само през летните дни, но и през останалите три сезона. Туроператорите, които имат интерес към "Несебър любим в четири сезона", ще могат да го получат от общината за предстоящите туристически  борси.