"Несебър мото" привлече републикански шампион места от републиканския шампионат в същия клас, като дори е триумфирал с титлата.

 

До скоро Козарoв бе част от състезателите на клуб "Вромос", но през новия сезон получи предложение да се присъедини към редиците на несебърския клуб.

Ръководството на "Несебър Мото" привлече младия състезател, като му предложи добра база за тренировки и  реална възможност да продължи спортната си кариера като шампион. За това  ще помогне участието му както в национални, така и в международни състезания.

"За "Несебър Мото" е приоритет развитието на младите състезатели през следващите години.  Привличането на талантлив състезател като Стоян е крачка напред както за клуба ни, така и за самия него. През последните две години аз лично съм наблюдавал развитието му и съм особено впечатлен не само от постигнатите резултати, но и от постоянството му", казва председателят на клуба - Милен Манолов.

Първото състезание на което Стоян Козаров ще кара  за "Несебър Мото" най-вероятно ще е на 23-24 април тази година в Германия. В календара на талантливия спортист е и рали "Албания", което ще се проведе през юни.

От "Несебър Мото" пожелават на Стоян да продължи кариерата си стремглаво, за да го видим един ден с флага на България в рали "Париж – Дакар".