Homey

Homey

Нов магазин за мебели отваря врати във Варна

си обзавеждане за дома, офиса, градината и цялостни интериорни решения.

Новият елегантен шоу рум е на площ 700 кв. метра и дава възможност да почувствате комфорта и удобството на богатата гама   аранжирани мебели.

В годината на 20-тия си рожден ден, търговска верига "Зора" положи начало на проекта "Homey". Съчетавайки в една сграда огромния асортимент бяла, черна и IT техника на търговската верига "Зора" с мебелите и интериорни решения на "Homey", клиентите   могат да се радват на удобството да намерят всичко за дома под един покрив.

За първите клиенти на магазина във Варна има специални предложения. Шокиращо ниски цени и сензационни отстъпки от 20 до 50% за лимитирано количество мебели, които са представени в промоционална брошура.

Първите два луксозни магазина на "Homey" вече отвориха врати в София: на Околовръстен път 106А (между Драгалевци и Симеоново) и в Младост на бул. "Андрей Сахаров" 20А (зад магазин "Зора")

28 търговски обекта с марката "Homey" ще отворят врати до края на 2012 година в градовете София, Стара Загора, Бургас, Пловдив. Проектът възлиза на над 4 милиона лева и дава възможност за разкриване на нови работни места.

Магазинът предлага и много услуги за своите клиенти: - изработка на интериорни проекти и консултация с дизайнер, изработка на мебели по поръчка, възможност за закупуване на изплащане, безплатна доставка в рамките на града, монтаж и поддръжка. Адресът на магазина във Варна е бул. "Цар Освободител" 263.