Hor2016

Hor2016

Овни - има напрежение с бизнес партньори

Близнаците, ще бъдат принудени да спазват правила, да се съобразяват с чуждо мнение. Това е най-доброто, което може да ви се случи, Близнаци. Меркурий ще ви обръща мисълта, а Юпитер ще ви кара да се инатите. Следвайте и слушайте съветите на хората около вас.

Раците ще бъдат заставени да изпълняват волята на близки и роднини. Не се противете, за да запазите душевното си равновесие. В средата на януари нещо във връзка с работата ви ще се раздвижи. Към края на месеца ще имате предложения. Обмислете ги преди да приемете.

Лъвовете - разговорите ще са повече от трудни. Ще се изисква от вас подчинение или съобразяване с мнения на висшестоящи, за което не сте подготвени. Опитайте да свършите с активната дейност до средата на янури. Към края на месеца ще ви е доста натоварено.

Девите - промените на работното място ще са бонус за вас. Допълнителен доход или повишение с преразглеждане на хонорар. Едно е сигурно, стъпвате на по-горно ниво. До средата на месеца ще се занимавате с недовършена работа, през втората половина една среща с личност ще промени нагласата ви. Ще се появи за добро и ще замести изхвърлен от живота ви човек.

Везните - няма да е лек месецът за вас. И у дома, и на работното място всекидневно ще се занимавате с неща, които не са ви по сърце. Ще туширате интриги, ще търпите настроенията на близки и роднини. Средата на януари ви е преломен период. Опитайте да вникнете в същината, за да си направите изводите, респективно да си вземете решенията.

Скорпионите - благодарение на упоритостта и издръжливостта си на вас ще ви помага цялата Вселена. Реализарайте проектите, които отлагате. От това ще зависи изцяло доходността ви за цялата година, че и за година още напред. Дава ви се всичко, като ресурс и влиятелни хора, и подходящ период за разширение. Към края на месеца - сдържайте емоцията.

Стрелците - ще убеждават в правотата си, ще налагат мнение. Ще се получи обратното. Ще ви принудят да слушате повече, отколкото да говорите. Ако ентусиазмът не ви напусне, в средата на месеца ще се появи височайша личност - ваш началник или колега с по-добра позиция от вашата, когото ще ухажвате, за да успеете да прокарате идеите си. Края на януари ще имате шанс да прокарате идеите си. Харчете само за необходимото.

Козирози - започват година със запретнати ръкави. Много енергийни ще са и ще успеят да свършат доста работа, която по стечение на обстоятелствата е бивала спъвана. Месецът ще мине под наслов "двама се карат, трети печели". Съдбата ще им подари шанса да срещнат нови партньори, които по една или друга причина са прекратили бизнес с трети лица. Просто ще ви се получи, Козирози!

Водолеитедо средата на месеца ще държат сметка и ще си търсят неизпълнените към тях обещания. Респективно на тях също ще им се искат същите обяснения. Пазете репутацията си, Водолеи. Хора, на които се доверявате, може да ви подведат. В края на месеца ще се освободите от товара.

Риби - ще им помага интуицията. Ще им бъдат дадени знаци как и по какъв начин да свършат изоставената работа. Стартирането на нови проекти също ще е благодарение на проницателността им. Човек, на когото се възхищавате, ще ви даде съвет. Благодарете му, но чак в края на януари се съобразете с думите му.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 18-24.01.2016 според астроложката Джована:

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

Препоръчително е да се изолирате. Вероятността от спорове и недоразумения нараства и за да не си създавате ситуации сами, оттеглете се. Известно напрежение се очаква и с бизнес, и то е от вашата прибързаност в действията ви. У дома личностните конфликти може да се задълбочат за дълго време. Бъдете внимателни с всякакви електроуреди.

Самотните да внимават в изказванията си, за да не се стигне до преждевременни раздели.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

По-мъдро гледате на произтичащите събития. Късметът ще се усмихне на мнозина, като печалба от рента, наем или от лотариен билет. Обнадеждени са и тези, които стигат до кредит. Инвестирайте дивидентите, които ще получите. Има вероятност това да е доход, който ще получавате по-дълъг период от време.

В личен план промените са за добро. Дори и да ви укоряват или критикуват за нещо, близките ви го правят единствено за ваше добро.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

По възможност работете самостоятелно. Колективната дейност ще ви изнервя. Всякакви съвместни проекти няма да доведат до никакъв край, така че не ги насилвайте. Не можете да избегнете чужда намеса или вмешателство в работата, но се опитайте да проявите разбиране към колеги и партньори. Задължително довършете всичко, върху което работите. Изоставите ли го, ще ви се напомни за него през пролетта. Погрижете се за здравето си, основно за повишаване на енергията.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Успех очаква тези, които имат собствен бизнес. Останалите също няма да бъдат ощетени, но ще се учат в ход. Нови задължения или нова дейност ще ви накара да се мобилизате, както никога до сега. Мнозина от вас биват щастливи от бизнес развитието си.

В личен план се награждавате под някаква форма. Разбирате, че собственото ви поведение до момента е било доста неадекватно и сами себе си сте наказвали.

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 


Лъвовете ще разделя на две половини. Едната част ще е доста умълчана и потисната, другата - ще заразява с оптимизъм. Дните ви са за себеизучаване, самоанализиране и намиране на нестандартни решения на възникнали проблеми. Ако имате възможност, започнете курсове или си подсигурете подходяща литература за самообразоване. Задължително се замислете за бъдещето си. У дома ви е топло, приятно, даже се заседявате повече от необходимото.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Деви, ще ви изскочат много отговорности и задължения. Не оставяйте днешната работа за утре и довършвайте всеки ангажимент, който поемате. Разногласия с колеги ще ви изтощават, но резултатът от свършеното няма да остане незабелязан. Бъдете внимателни в писмената кореспонденция. Каквото напишете, остава и носите отговорност за него.

В личен план - почти никакво време за себе си, но пък душевно сте щастливи.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Хубава седмица за Везните. Ще се активира деловата ви дейност. Договори, срещи, акции, всичко е за вас. Удовлетворението обаче няма да е пълно, защото заплащането няма да ви се понрави. Мнозина от вас ще се почувстват употребени и това е, защото финансово към момента не сте особено стабилни. Препоръчително е да внимавате, да не бъдете манипулирани от близки и роднини, като задължение за финансова подкрепа. Инвестирайте всяка спестена стотинка.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Задължително условие за кариерното ви развитие е да развиете тактически умения. Да си изградите стратегия за месец-два напред. Убедително говорете, като запазите добрия тон. Задвижили сте едно колело и от вас зависи дали последователите ви ще останат зад вас. Не се обиждайте, ако не виждате резултите. Продължавайте обаче в същия дух.

В личен план въпроси от общ имуществен характер започват да се разплитат. Обърнете им внимание.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Конкуренцията диша в гърба ви. Трудно работите под напрежение. Проверете цялата документация от миналата година. Не изключвам проверки от инстанции, които ще ви изненадат неприятно. Доста от вас си мислят за смяна на работното място или за самостоятелен, нов бизнес. Има време. Изчакайте и вземете добри препоръки.

В личен план - бягате към сбирки и купони, където мислите, че ще се разтушите. Ще се получи точно обратното. Препоръчвам, особено вечерите, да мислите и да чертаете бъдещето си.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Една по една отхвърляйте задачите. Не се разпилявайте в много дейности. Завиден творчески заряд ви е обзел, а като добавим и вече видимите резултати, идва ви да полетите. Всеки проект или ангажимент ще бъде реализиран, колкото и безумен да ви се е струвал преди. Запазете спокойствие и най-вече дистанция с околните. Работете сами и довършете всичко до петък. В личен план сте хазартни, но това да не ви смущава. Временно е.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Водолеите ще правят промени. Кой във външен вид, кой в цялостната структура на работното място. В офиса обаче е доста бурно. Опитват и да ви въвлекат в неща, от които нямате понятие. Много от вас са на окултна вълна. Внимавайте, не залитайте в малко познати сфери. Шопинг терапията пък може да ви докара до заеми, които да се чудите как да върнете до пролетта. У дома изненадващи гости или посещения от не толкова близки хора ще объркват вечерните ви планове.

 

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Още от понеделник ще ви затрупат със задължения. Отпуснати сте и ви се струва, че единствено вас натоварват. Замислете се, защо е така? Отговорни сте към всеки детайл и затова разчитат на вас. Не подвеждайте началството с нехайството си, напротив - благодарете за доверието към вас. В никакъв случай не противоречете, нито се пазарете за часове работен труд.

В личен план - време за вас и вашите близки просто ще липсва. Приемете, че тази седмица ви е работна. 

Галерия