Парчета на Джако и AC/DC звучат на концерт на Търговската озвучаване и осветление, които бяха предпоставка за един професионален и мащабен спектакъл.

 

Прозвучаха легендарни песни на АC/DC, Лени Кравитц, Майкъл Джексън, "Пинк Флойд" и много други. Много скечове разсмиваха публиката до сълзи, а танците удивиха всички с невероятни хореографии.
Борис Лефтеров и Рафи Бохосян направиха едно забележително дръм шоу. Свирейки на два бар стола, изпълниха дуо сравнимо само с това на Фил Колинс и Честър Томпсън от "Генези".
Абитуриентката Златина Панайотова изпя песента "Добра среща приятели", с която привика и останалите випускници на сцената. Концертът завърши с общо изпълнение на песента "След десет години" на ФСБ. 
Учениците - организатори споделиха: "Положихме много труд, за да направим шоу, неправено до сега от нито едно училище в града. Показахме стил, професионализъм и раздадохме смях и удоволствие в големи количества. Постарахме се да изпратим подобаващо нашите абитуриенти и мислим, че го направихме!".

 

 

Снимки Вахан Бохосян