Akciya1

Akciya1

Полицаи иззеха канабис, след проверка на паркинг в Бургас

на МВР в града. Униформените проверили спрян лек автомобил "Рено Сценик", с бургаска регистрация, в който били -  22-годишния И.А., 23-годишния Д.Х. и 22-годишния П.П., и тримата от Бургас. При обиск в П.П. са откри сгънат лист хартия с поставена в него зелено-кафеникава суха тревна маса - канабис, както и найлоново пликче също с канабис. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление "Полиция" - Бургас.

Проверката на колата е част от снощната акция на бургаските униформени.

В района на Морската градина служители от бургаската жандармерия са задържали 19-годишните Х.Д. и М.С., и двамата от Бургас, като в Х.Д. е открито топче суха тревна маса - канабис. Младежите са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление "Полиция" - Бургас.

На булевард "Иван Вазов" № 41 пък служители от Първо Районно управление "Полиция" са задържали за срок до 24 часа 23-годишния Г.М. от Бургас, в когото намерили и иззели около 40 гр. суха зелена тревна маса -марихуана. По случая е образувано бързо полицейско производство.