Hor2016_1

Hor2016_1

През февруари - повече признания в любов

резултати ще имат тези, които работят колективно и в кореспонденция - по телефон, мейл и интернет. Напредък следва да се очаква в областта на изкуствата, на модата.

Романтиката също ще се върне, ще чуем повече признания в любов, ще се подновят бизнес пътуванията и задграничните командировки. Задължително условие е да помислим задълбочено имаме ли нужда от промяна и в личен, и в бизнес план и нужна ли ни е тя изобщо?

Годината на маймуната, според китайския календар, трудно ще позволи всякакви промени и премествания.

Първата част на месеца ще се натъкваме на препятствия, породени от бързане. Ще станем свидетели и на агресивно поведение у хора с по-лабилна психика. Не влизайте в конфронтация, не превръщайте територията си във военна зона.

През втората половина на февруари на преден план ще бъдат личните взаимоотношения и здравето ни. На всяко посагателство, придружено с критика, отговаряйте с усмивка. Партньорството ще бъде засегнато. Дарявайте повече любов от необходимото.

В здравословен план ще се обостри костно-ставната система. Колкото повече напрежение сме натрупали, толкова по-уязвима ще е тя. Ниската енергия в края на месеца ще ни принуди да почиваме повече и да се заседяваме у дома.

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

 

Овните да върнат дълговете си този месец. Интересна среща може да преобърне мнението им за любовта. Да почиват повече.

Телците да подновят амбицията си. До средата на месеца нещата няма да се развиват по план, но към края ще имат финансови резултати. В личен план са сантиментални и това пречи на обективността им.

Като че ли нещо се завързва на възел при Близнаците. Опитвайте да избягвате конфликти на всяка цена. Оценени сте, но не сте заплатени адекватно. Очакват ви и разходи, свързани с ваши близки.

Раците смело да стъпват на ново ниво. Дали ще сменяте работа или длъжност, сега му е времето. Необвързаните ги чакат доста романтични срещи. Семейните ще заздравяват или ще прекъсват връзката си.

Лъвовете са финансово стабилни. Тези, които се занимават с творчество, ще разширят бизнеса си. Очакват ги обаче и пререкания с по-висшестоящи. Повече свеж въздух ще ви подрежда мислите. В романтичен план някои намират спътника си в живота.

Повишение, по-висок хонорар, всичко това да очакват Девите за добре свършената работа. У дома предстои ремонт. Времето е подходящо и за смяна на техника. Вероятни са проблеми със стомаха.

Нови партньорства ще обнадеждят Везните. Ще подготвят нов бизнес проект, от който ще се изхранват занапред. В личен план - организирайте почивката си за пролетта, когато ще сте по-изтощени. Обърнете внимание на белите дробове.

Скорпионите да свият харчовете. Вниманието да бъде насочено изцяло към парите - вашите и общите, ако управлявате такива. В личен план много срещи с бивши любови ще изпълват дните ви. Да обърнат внимание на сърдечно-съдовата система.

Стрелците да не рискуват в нищо. Идеята за по-големи печалби нека да почака. Доста ще пътуват и следва да бъдат внимателни зад волана. Роднинските взаимоотношения може да се обострят.

Козирозите ще работят, ще повишават квалификацията, респективно и материалното си положение. Стресове или сътресения не се очакват. В личен план обаче не се дръжте лидерски. Йога или медитация ще ви бъдат от полза.

Нови бизнес контакти при Водолеите. Много енергия дават в работата, но да не забравят близките си. Ако с някого от тях сте в обтегнати отношения, моментът е изключителен за сдобряване. Яжте повече цитруси и почивайте повече.

Рибите обръщат внимание на дребни нещица и позволяват те да ги контролират емоционално. Честата депресия ще се  дължи точно на това. Ако изпитват материални затруднения, да свият разходите, но заем да не вземат. В личен план ще търсят и ще залагат повече на духовната връзка, отколкото на любовната.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте какво ви очаква в периода 01-07.02.2016 според астроложката Джована:

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

Правете каквото трябва, пък да става каквото ще. Трудно може да се прогнозира седмицата ви. Непрекъснато ще имате изненади. Никакви първоначални планове няма да важат. Добре ще е да подберете хората, с които работите. Има такива, които не ви позволяват индивидуалност. Това донякъде е голяма спирачка. В интимен план е бурно. Дали ще изразите емоциите, или ще покажете чувствата си, все едно ще бъде оценено. Очаквайте и подаръци.

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Трудно ще вървите напред, но не се отказвайте. Допитайте се до колегите си или до партньори, които познавате. Получавате нови предложения за инвестиция. Бъдете особено внимателни, за да не стигнете до финансов крах. Вероятността да бъдете подведени е голяма, породена е от вътрешната ви несигурност и страхове за утрешния ден. В личен план сте умълчани, но това е по-скоро като буре с барут, което не се знае кога и от кого ще бъде провокирано.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

До средата на седмицата опитвате да въведете порядък в личния си живот. Смели сте, знаете какво искате, само не оставяйте наполовина нещата. От сряда вечерта предстоят промени. Нещо, което сте очаквали, ще се сбъдне. Това ви хвърля в друг ъгъл и изоставяте работните си ангажименти. Предстои ви също да учите или да се обучавате в нова материя. Първоначално това ви допада, но обременяването с терминология ще ви дойде в повече. С парите сте добре.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Всичко, което ви се стоварва, трябва да разрешавате едно по едно. Не прехвърляйте проблемите си на другите. Съветът ми е повече да се усамотявате. Противоречив е малко периодът. Иска ви се компания, но няма да попадате на точните хора. Приемайте предложение за работа, колкото и да ви се струва безумно. В личен план ще ви тегли към пътувания в други страни, към други култури. Ако не сте в състояние да пътувате, хващайте атласа и четете.

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 


Довършвайте текущите задачи. Изскачат нови ангажименти и в работен план се очертава да е напрегнато. Внимавайте какво обещавате. Преценете времето си - дали ще ви стигне, за да го изпълните. Също така не бива да вярвате и какво ви обещават. Държите на репутацията си, а тя може да се срине за един миг. Финансово сте стабилни.

В личен план разговорите с роднини няма да минат гладко. В любовен - едни получават подаръци, други признание в любов.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Внимателни да са Девите през цялата седмица. На работното място получавате обвинения, според вас несправедливи, но не чак дотам. Въвеждате нов ред, нови порядки. Несъгласието от страна на колеги или началници ще ви свари неподготвени.

В личен план - отложете пътуването, особено ако вие шофирате. Седмицата е на крайности и в семейството. Там очакват помощ от вас и ако не не намерите сили да се справите, огорчението ще остане поне още месец.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Почти като при Девите, Везните ще бъдат поставени на изпитания. Най-тежко ще е на тези с асцендент Дева. Дълъг ви се видя този период, но имайте търпение. Най-важното е да успявате да балансирате в личен план. Да отбивате атаките на близките ви, да ограничите срещи с приятели. Нужен ви е дълбок анализ на ставащото. Търсете грешки, пропуски. В никакъв случай не допускайте хаос. Единствено в романтичен план ще ви провърви.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Влошаване на отношенията в личен план при Скорпионите. Бъдете прями, говорете единствено истината. Отсрещната страна ще го оцени. Мислите пренасяте на работното място, но една идея е узряла за реализиране. Свързана е с творчески проект, одобрен и от колеги, и от партньори. Не изпускайте шанса да я внедрите. Финансово няма да е достатъчно добре подплатена, но пък ще спечелите завиден авторитет.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Предложенията ви няма да бъдат приети. Обидно ще ви е заради отнетото време и заради упорития труд, но сами разбирате, че към момента изненадите са ненужни. Длъжни сте да работите само над важните текущи неща. "Изпъкването" ще ви изиграе лоша шега в края на месеца, затова премерено водете всякакви разговори.

В личен план обаче ще ви върви. Изяснявате претенции, успявате да поделите територии и се чувствате обичани.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Трудности  от работен характер по независещи от вас причини ще ви заставят да отложите ангажиментите си за другата седмица. Очакват ви и проверки, ревизии. Не се смущавайте. Лунните Козирози обаче да обърнат внимание на графика си, на документацията си. Ще изскочат допуснати грешки от миналия декември. Не сте застрашени, просто стиковайте времето си. Един проблем се разрешава с помощта на неочакван познат или приятел. В романтичен план нещата ви улягат. Получавате комплименти и мили думи, които ви стоплят.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Обърнете внимание на здравния си статус. Премисляне по сто пъти върху дадена ситуация или проблем няма да намери решение към момента, по-скоро към април, когато енергийният ви потенциал ще е повишен, тогава ще успеете да преборите и себе си, и контрагентите си. Към момента енергийно сте лабилни. Тези от вас, които са изключили агресивни към храни и напитки от менюто си, ще се възстановят бързо. Сънят е задължителен. На работното място се пазете от клюки и интриги. 

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Рибите са объркани. Всеки ден ще се налага да се справят със ситуации, в които нито искат, нито желаят да участват. Помощта ще е вашият приятел. Търсете я от мъдри хора, най-малкото от препатили такива. Искат ви заеми роднини и приятели. Не сте в състояние да давате. Няма да ви ги върнат в срок. Вие самите трябва да се стегнете и да пестите. Разговори с децата може да прераснат в недоволство, от което много ще ви заболи.

Галерия