DSC_5448

DSC_5448

През зимата полети от Бургас до Виена и Будапеща

(Австрия) и Будапеща (Унгария).

Полетите до Виена ще се изпълняват от понеделник до петък, включително от 13:30 часа. Желаещите да пътуват до Будапеща ще имат тази възможност три пъти седмично – понеделник, сряда и петък от 16:00 часа. Oт декември полетите до унгарската столица ще се изпълняват и в дните вторник и четвъртък отново от 16:00 часа.

И през тази зима летище Бургас ще обслужва традиционните вече зимни дестинации – Москва и Лондон. До руската столица от летище Бургас пътниците ще имат възможност да пътуват четири дни в седмицата: понеделник, вторник, петък и събота от 13:00 часа. До Лондон полетите са три пъти седмично – сряда, петък и неделя от 14:15 часа.

Пътуващите до София също ще имат възможност да ползват летище Бургас. Полет до столицата ще се изпълнява седем пъти седмично от 05:15 сутринта. Отново до София във всички дни от седмицата, с изключение на събота, от летище Бургас ще излита самолет в 10:00 сутринта. Друга възможност за желаещите да пътуват до столицата в делничните дни е полетът в 19:40 часа, който от декември ще се изпълнява и в неделя.