Приеха рокадите в "Черноморец-Бургас"

Той извърши проверка и беше направена заверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2009 г. Общото събрание отново назначи същата фирма за одитор по проверката и заверката на годишния финансов отчет за 2010 г.

 

 

Членовете на Съвета на директорите бяха освободени от отговорност за дейността си през 2009 г. На мястото на освободените Фреди Бобич, Георги Танев, Станимир Апостолов и Стамен Чолаков бяха приети италианецът Джан Пиеро Персикети, сърбинът Душан Буковац, Атанас Пайташев и Михаил Хаджиянев. Двамата чужденци влизат в състава на ръководния орган по предложение на "Петрол Холдинг", а Пайташев и Хаджиянев са гласувани от общинския съвет. Персикети заема поста и на изпълнителен директор.

Общото събрание на акционерите взе решение за предприемане на действия по преобразуване на дружеството по реда на Търговския закон, чрез отделяне на част от имуществото на дружеството – спортен комплекс "Черноморец"и преминаването му към новоучреденото дружество с предмет на дейност: изграждане, управление и стопанисване на спортен комплекс "Черноморец" с акционери "Петрол Холдинг" АД и Община Бургас при равно участие в капитала и възлагане на управлението му на специалисти в областта на изграждането и управлението на недвижими имоти.