sneza

sneza

Пускат дарителски номер в помощ на Снежана

, за набиране на необходимите средства за рехабилитационното лечение на Снежана Стоянова.

Всеки може да помогне за възстановяването на Снежана като изпрати дарителски SMS с текст на латиница DMS SNEJI на номер 17 777 (за абонати на трите мобилни оператори). Стойността на 1 дарителски SMS е 1.20 лева с ДДС.

Снежана Стоянова е на 25 години, вече 10 години се бори със заболяването си. След множество изследвания й е поставена окончателна диагноза "Дистрофия спиноцервикалис". Извършени са необходимите операции на двата крака и сега лекарите дават на Снежана висок процент шанс да проходи при активна рехабилитация.

По клинични пътеки за физикална терапия и рехабилитация на НЗОК няма лечение на нейното заболяване. Касата не може да финансира необходимите процедури, които са на обща стойност 10 000 лева, от които до момента са събрани 4 000 лева. Благодарение на събраните до момента средства Снежка започна активна рехабилитация, от която вече има видим положителен резултат. Събраните средства обаче не са достатъчни така, че кампанията продължава докато се събере необходимата сума, за да видим Снежана да върви сама.

На сесията от юли общинските съветници в Бургас гласуваха "за" отпускане на еднократна помощ за Снежана Стоянова.