Hor2015-1

Hor2015-1

Януари - под мощното начало на Слънцето

В много от разговорите ще се връщаме назад, а организмът ни ще реагира, като акцентира върху слабите ни места.

През първата половина на януари ще изплува амбицията. Втурнали се в работа, приемайки много нови ангажименти, ще се завъртим в омагьосан кръг и изтощението ще настъпи през втората половина на месеца.

Всякакви рискове няма да са оправдани. Ще ни помага единствено по-скоро нестандартният подход към задълженията ни.

Ретроградният Меркурий ще допринесе до хаос в комуникацията, а Юпитер ще ни напомни, че е настъпило времето да се погрижим за собственото си здраве, за профилактика както на физическо, така и на ментално ниво.

На самотните са отредени срещи на кармично ниво.

Семейните ще запазят взаимоотношенията си, стига да не се борят за лидерство във връзката.

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овните да пазят репутацията си. Разговори и настройване против други ще спънат развитието им. Втората половина на месеца един проект или идея ще даде резултат само ако приемете да го осъществите с хора, с които сте в нетърпимост.

В службата при Телците се заформят интриги. Работното ви място ще бъде атакувано. Ще се наложи да се борите. Хубавото е, че ще има хора на ваша страна и в края на януари ще вземете окончателното си решение.

Близнаците ще бъдат принудени да спазват правила, да се съобразяват с чуждо мнение. Това е най-доброто, което може да ви се случи, Близнаци. Меркурий ще ви обръща мисълта, а Юпитер ще ви кара да се инатите. Следвайте и слушайте съветите на хората около вас.

Раците ще бъдат заставени да изпълняват волята на близки и роднини. Не се противете, за да запазите душевното си равновесие. В средата на януари нещо във връзка с работата ви ще се раздвижи. Към края на месеца ще имате предложения. Обмислете ги преди да приемете.

Лъвовете - разговорите ще са повече от трудни. Ще се изисква от вас подчинение или съобразяване с мнения на висшестоящи, за което не сте подготвени. Опитайте да свършите с активната дейност до средата на янури. Към края на месеца ще ви е доста натоварено.

Девите - промените на работното място ще са бонус за вас. Допълнителен доход или повишение с преразглеждане на хонорар. Едно е сигурно, стъпвате на по-горно ниво. До средата на месеца ще се занимавате с недовършена работа, през втората половина една среща с личност ще промени нагласата ви. Ще се появи за добро и ще замести изхвърлен от живота ви човек.

Везни, няма да е лек месецът за вас. И у дома, и на работното място всекидневно ще се занимавате с неща, които не са ви по сърце. Ще туширате интриги, ще търпите настроенията на близки и роднини. Средата на януари ви е преломен период. Опитайте да вникнете в същината, за да си направите изводите, респективно да си вземете решенията.

Скорпионите - благодарение на упоритостта и издръжливостта ви на вас ще ви помага цялата Вселена. Реализарайте проектите, които отлагате. От това ще зависи изцяло доходността ви за цялата година, че и за година още напред. Дава ви се всичко - като ресурс, влиятелни хора и подходящ период за разширение. Към края на месеца сдържайте емоцията.

Стрелците ще убеждават в правотата си, ще налагат мнение. Ще се получи обратното. Ще ви принудят да слушате повече, отколкото да говорите. Ако ентусиазмът не ви напусне, средата на месеца ще се появи височайша личност - ваш началник или колега с по-добра позиция от вашата, когото ще ухажвате, за да успеете да прокарате идеите си. Края на януари ще имате шанс да прокарате идеите си. Харчете само за необходимото.

Козирозите започват годината със запретнати ръкави. Много енергийни ще са и ще успеят да свършат доста работа, която по стечение на обстоятелствата е бивала спъвана. Месецът ще мине под наслов "двама се карат, трети печели". Съдбата ще им подари шанса да срещнат нови партньори, които по една или друга причина са прекратили бизнес с трети лица. Просто ще ви се получи, Козирози!

Водолеитедо средата на месеца ще държат сметка и ще си търсят неизпълнените към тях обещания. Респективно на тях също ще им се искат същите обяснения. Пазете репутацията си, Водолеи. Хора, на които се доверявате, може да ви подведат. В края на месеца ще се освободите от товара.

Риби - ще им помага интуицията. Ще им бъдат дадени знаци как и по какъв начин да свършат изоставената работа. Стартирането на нови проекти също ще е благодарение на проницателността им. Човек, на когото се възхищавате, ще ви даде съвет. Благодарете му, но чак в края на януари се съобразете с думите му.

 

 

 

 

 

Вижте какво ви очаква в периода 11-17.01.2016 според астроложката Джована:

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

Най-добре ще е да си отдъхнете тази седмица. Има известно напрежение около вас. Вероятност от травми също. Внимавайте къде стъпвате и се пазете от огън и електричество. Отложете поканите за събития и не обещавайте нищо, което няма как да изпълните. Всякаква съпротива и неприемане на обстоятелствата ще утежни състоянието ви и ще понижи още повече енергията ви.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

В работата е напрегнато. Новините не са добри за вас. В никакъв случай не издавайте вътрешното си състояние. Обкръжението ви това и чака. Имате предложения за нова, съвместна дейност. Приемете не само поръчката, но и хората, които влизат в бизнеса ви. В личен план - периодът изисква отказване от вредни за вас навици и очистване на организма от токсини.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

Седмицата ви е истински близнашка. На работното място заразявате с оптимизъм и оригинални идеи колегите си и работодателите си. Много енергия хвърляте и резултатите са мигновени. В личен план обаче има много спорове по битови въпроси. Семейните спорят с половинката си, по-младите с по-възрастните, самотните - с всички близки и роднини. Нямате какво да делите, наранявате и себе си, и околните.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Захващате се за работа, но резултатите няма да са очакваните. Всякакви пътувания, свързани с текущата ви работа, могат да претърпят провал. Дали при самото пътуване, или като резултат от него - не може с точност да се каже, но разминаването е сигурно. У дома сякаш е спокойно до момента, в който ще ви се наложи да се съобразявате с емоционалното състояние на вашите близки. Контролът е във ваши ръце. Не се оставяйте да бъдете манипулирани.

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 


Лъвовете ще си направят равносметка. Лъвове, удовлетворява ли ви сегашното положение и как може да бъде променено то? Всичко произтича от чувствата, които изпитвате, а те са - непризнаване, незачитане, игнориране. Моментът е подходящ единствено за учене, за повишаване на квалификация или за придобиване на нови умения. В личен план - възникнали проблеми в общуването ще се разрешат с външна намеса или от външен, непознат за вас човек. Запазете търпение.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Всички залагат на Девите. Време е за вашето издигане в кариерата или за същинската подготовка към смяна на работното място. Доста от вас са увлечени емоционално и логиката ги напуска. Бъдете внимателни това да не се отрази на бъдещата ви кариера, да не изпуснете момента. Не стойте настрана от събитията, а бъдете част от тях. Въпреки ретроградния Меркурий, в личен план нещата са ясни и подредени. За това донякъде допринасят близките ви.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Задава се объркана седмица за Везните. Няма да успеете нито да подминете, нито да се презастраховате от заплетени ситуации, от неясни разговори, от безумни изисквания. Многото разговори само ще утежнят състоянието ви, но и тях няма да можете да сведете до минимум. Стойте нащрек. Дали ситуацията ще се подобри, или влоши, зависи единствено от вас. В личен план отложете вземането на всякакви решения, касаещи ваши близки роднини, деца, братя, сестри.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Успешна ще е седмицата за Скорпионите. Захващайте се с всичко. Дават ви се големи шансове във всяка една област. Практически шансове за какъвто и да е провал не съществуват. Единствени сте, които не сте докоснати от Меркурий. Смело поставяйте начало на дейности, договаряйте, подписвайте. У дома имате великолепни шансове да оправите, изгладите взаимоотношения с роднини. Разрешете всички въпроси, касаещи общ имот или друго недвижимо имущество.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

При Стрелците се задават притеснения относно лични и общи финанси. Тези, които работят с парите на другите, ще имат нелеката задача да преструктурират бюджет, за да няма ощетени. В личен план ви стоят същите тревоги. Ограничете харчовете, защото целият месец кой знае какви приходи не бива да очаквате. Разговорите също са затруднени. Намесват ви се, съветват ви и настъпва по-голямо объркване. Изход не търсете, за да не се оплетете още повече. Тези, които имат възможност, да си вземат отпуск, ще е най-добре, предвид периода.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Тези, които се осланят на интуицията си, ще имат успех. Останалите ще се захванат с толкова много неща наведнъж и нищо няма докарат до край. Седмицата ви не е на конкурентна борба, а на домашни задължения. Обърнете внимание на семейството си. Поглезете ги, изслушайте ги. Несемейните и млади Козирози ще имат една среща с личност, ще си изяснят позициите и ще се разделят всеки по пътя си. Това да не ви плаши. Периодът е и на естествен подбор.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Разходи очакват Водолеите. При самотните те ще са битови, при семейните - с деца. Нови източници на доходи нямате. Търсите заеми. Не ви препоръчвам да го правите до края на януари. Битовите въпроси уредете самостоятелно с подръчни средства. Останалите разходи просто забавете. За ваше добро е. На работното място разговорите не са във ваша полза, но произтичащите решения ще бъдат. Изчаквайте и наблюдавайте. Ще се проясни след януари.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Всички проблеми, които могат да се появят, не са по ваша вина, а са просто стечение на обстоятелствата. Съседи могат да ви конфронтират почти без причина, близки и роднини да проявят всякакви капризи и претенции, началници да ви възложат неизпълними задачи. Не влагайте емоция в нищо. Вземете ли участие, потърпевши ще сте единствено вие. Седмицата е идеална за усвояване на нови неща, за учене, за запознаване и разбиране на непозната материя.

Галерия