zodiac_picture_images_432129685

zodiac_picture_images_432129685

Раци - чакат ви финансови постъпления

и обществени събития. Близнаците да не се усамотяват или да се опитват да бъдат лидери. Екипността е вашето през този месец. От вас идеите, реализацията от другите. Направите ли го - тогава ще станете лидери. За Раците дойде времето да се освободят от товар и пречки. Всичко, което е в застой и няма развитие, просто го изхвърлете. Анализирайте последните три месеца и ще се изненадате от резултата. Лъвове и проблеми, и радости, които ви се дават са за вашето израстване. Не бягайте от тях, а търсете иновативни начини за преодоляването им. Към съмненията, които ви обземат подхождайте философски. При Девите ще е доста интересно. Помнете, монетата има две страни. Един ден ще работите с пълна пара и няма да остане време за семейството, втори ден ще отделите на хобито си, но пък ще изостанете в службата. Думата за вас е баланс. Плутон ще сложи спирачка пред Везните. Не се безпокойте. Всичко, което не се получава сега, обезателно ще се получи в бъдеще. В този смисъл не хабете напразно енергия, а редувайте натоварването с почивка. Ако Скорпионите проявят търпение, Плутон ще ги възнагради. В противен случай, водата, която ще заври под огъня и ще стане вряла, ще залее първо тях. Имате много енергия, внимавайте да не прегреете. Също редувайте работа и емоции с почивка. Стрелци, самооценкта ви се повишава, самочувствието ви е завидно, но на моменти ще граничи с егоцентризъм. Вероянтостта да обидите и колеги, и домашните с поведението си е сто процентова. Внимателни бъдете около 15 ноември и не налагайте мнението си. Козирозите да продължават към върха, към който са тръгнали преди два месеца. Спокоен ще е за вас ноември. Ще изпитвате необходимост от учене, от повишаване квалификация. Не допускайте вмешателство на чуждо мнение. Нептун продължава да дава особена интуиция на Водолеите. Щастието е изписано на лицата им. Усещат промените, които са за тяхно добро. Юпитер обаче, ще ги направи леко саркастични в личен план и в разговорите с близки и роднини. Рибите ще се опитват да прехвърлят ангажиментите си върху другите. Ще търсят всякакви оправдания за несвършена работа. Сменете подхода, за да не обидите обкръжението си. Даже и да не ви иска, направете го привидно на “уж“, че се интересувате от мнението им.

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 10-16.11, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Изострени сетива и нюх при Овните. Ще надушвате предстоящи сделки, които ще печелите с лекота. Всяка нова перспектива ще ви носи материални придобивки. Тези, които се занимават с търговия ще са най-облагодетелствани. У дома обаче не пренасяйте самочувствието от доходите си. Опитайте се да забелязвате половинката си. Възможни са изненадващи срещи със стари познати.

 

 

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Преди да започнете някаква дейност или да предприемете изказване, подгответе се добре. Не вземайте участие в материя, която не ви е добре позната. Рискът да се изложите е много голям. Ако спазите тези условия, очаквайте финансови постъпления, ако - не, загуби. Седмицата ви е на обрати. В личен план някакви подобрения не очаквайте, напротив - оставили сте нещата на самотек.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Дни на кардинални решения при Близнаците. Действайте, сменяйте работа, подменяйте инвентар, напуснете хората, които ви теглят надолу. Не протягайте отново ръка от съжаление към някого. Интересни делови предложения ще ви изправят пред нови предизвикателства. Ще се заемете с тях, само ако сте изхвърлили стария товар от себе си.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Ако не надхвърлите възможностите си и не се вземете на сериозно, седмицата ви е на големи новости. Финансови постъпления, подобряване взаимоотношения с хора, сдобряване. Главозамайването ви е сигурно, за това сдържайте егото и успехът ще е с вас. Нападки ще има от недоброжелатели. Изградете си стена срещу тях, за да не изтървете удобния момент и да паднете в клопката на завистта им.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Сложни и много деликатни ситуации при Лъвовете. Нещо се обърква в работата, в колектива. Не надигайте глава, а търсете компромис, ако се налага и се извинете. Обстановката ще търпи промени всяка минута. Интриги ще ви дебнат от всеки ъгъл. У дома обаче е спокойно и ви подкрепят. Съвети приемайте от по-възрастни роднини.

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Железни ще са Девите още от понеделник. Настъпателното поведение от конкуренти и от шефове, въобще да не ви плаши. Действайте решително и стойте зад всяко свое решение. Ще излезете победители, само ако не ви изневери работохолизмът. В личен план сте доста чаровни и не пренебрегвайте покани за срещи, за разговори. От тях може да излезе нещо повече.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Борбата с конкуренцията продължава, но за съжаление ще я изгубите. Възможни са и други загуби от всякакво естество. Не се разсейвайте, не се двуомете, защото ще губите още повече. Изискванията спрямо вас се покачват и трудно ще устоявате своето. Най-важното сега е да въведете ред във всичко и да го спазвате. В личен план проявявате недоверие, опитвате се да се налагате и това също ще води до друг вид загуби.

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Интересна седмица при Скорпионите. Всякакви нестандартни прийоми ще носят дивиденти. Колкото и “шантаво“ да ви звучи даже на пръв поглед абсурдни ситуации ще ви носят полза. Поемете отговорност и не се страхувайте, даже и да го чувствате като вид товар. Нови хора ще влязат изненадващо в живота ви и ви предлагат нови възможности, и в личен, и в професионален план.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Едни ще се явяват на кастинг, други ще открият неподозирани за тях самите таланти. Консервативно настроени хора ще ви тровят живота, но потенциала ви е творчески, така че поддържайте тази тенденция и заобикаляйте капсуловани личности. В личен план сте доста егоцентрично настроени, но пък ви се прощава. Отрупвате с подаръци половинката си.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Равносметката ще започне от неделя предходната седмица. Анализирайки кои хора са с вас и кои не, ще ви помогне най-вече в работата. Колективът е настроен срещу вас - виждате го още от понеделник, но това не ви смущава. Смъквате много товар от гърба си и продължавате изкачването по стълбичката на успеха. Самотата да не ви плаши - временно ще е. В личен план, ако се натъкнете на претенции от половинката, знайте, че това е проекция на неговите /нейните/ чувства.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Ще ви проверяват. Оправете документацията си на ниво, като не пестите от времето си. Институциите наистина ще ви създадт напрежение, но изхода ще зависи изцяло от вас. Това няма да бъде проверка само на професионално, а и на лично ниво, защото и колеги, и началници очакват да се провалите. Покажете им обратното и си останете победители. Връзката в личен план ще бъде подложена на издръжливост и това може да ви донесе известно разочарование.

 

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Ласкателство и угодничество ще проявявт Рибите. Не са добродетели, но пък ще успяват. С една усмивка, с един тъжен поглед ще карат всичко да им бъде простено. Съперниците им също ще бъдат обезоръжени. В интимния живот, следвайте интуицията си и се съобразявайте с настроенията на половинката си. Вечерите, ако имате възможност излизайте. Където и да се озовете все ще бъдете душата на компанията.