Hor2015-2

Hor2015-2

Раци, не позволявайте да ви манипулират

се завързва на възел при Близнаците. Опитвайте да избягвате конфликти на всяка цена. Оценени сте, но не сте заплатени адекватно. Очакват ви и разходи, свързани с ваши близки.

Раците смело да стъпват на ново ниво. Дали ще сменяте работа или длъжност, сега му е времето. Необвързаните ги чакат доста романтични срещи. Семейните ще заздравяват или ще прекъсват връзката си.

Лъвовете са финансово стабилни. Тези, които се занимават с творчество, ще разширят бизнеса си. Очакват ги обаче и пререкания с по-висшестоящи. Повече свеж въздух ще ви подрежда мислите. В романтичен план някои намират спътника си в живота.

Повишение, по-висок хонорар, всичко това да очакват Девите за добре свършената работа. У дома предстои ремонт. Времето е подходящо и за смяна на техника. Вероятни са проблеми със стомаха.

Нови партньорства ще обнадеждят Везните. Ще подготвят нов бизнес проект, от който ще се изхранват занапред. В личен план - организирайте почивката си за пролетта, когато ще сте по-изтощени. Обърнете внимание на белите дробове.

Скорпионите да свият харчовете. Вниманието да бъде насочено изцяло към парите - вашите и общите, ако управлявате такива. В личен план много срещи с бивши любови ще изпълват дните ви. Да обърнат внимание на сърдечно-съдовата система.

Стрелците да не рискуват в нищо. Идеята за по-големи печалби нека да почака. Доста ще пътуват и следва да бъдат внимателни зад волана. Роднинските взаимоотношения може да се обострят.

Козирозите ще работят, ще повишават квалификацията, респективно и материалното си положение. Стресове или сътресения не се очакват. В личен план обаче не се дръжте лидерски. Йога или медитация ще ви бъдат от полза.

Нови бизнес контакти при Водолеите. Много енергия дават в работата, но да не забравят близките си. Ако с някого от тях сте в обтегнати отношения, моментът е изключителен за сдобряване. Яжте повече цитруси и почивайте повече.

Рибите обръщат внимание на дребни нещица и позволяват те да ги контролират емоционално. Честата депресия ще се  дължи точно на това. Ако изпитват материални затруднения, да свият разходите, но заем да не вземат. В личен план ще търсят и ще залагат повече на духовната връзка, отколкото на любовната.

 

 

 

 

 

Вижте какво ви очаква в периода 15-21.02.2016 според астроложката Джована:

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

Овни – очаква ви седмица на контрасти. Рискувате непремерено. Интересното е, че въпреки че сте със затворени очи - ще спечелите. Конкуренцията обаче ви диша във врата. Трудно се справяте. Печалбата, макар и минимална донякъде, компенсира труда ви, но изтощението няма да бъде остойностено.

В личен план сте по-чувствителни от всякога. Имате страхове. Поговорете открито за връзката си. Натрапчивите мисли няма да ви помогнат да изясните позициите си.

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

Домашните проблеми отново изскачат при Телците. Обстановката е толкова нажежена, че може да се стигне и до неконтролируем скандал. Прехвърлят ви всички отговорности и домашни задължения. Близки и роднини се намесват, което допълнително утежнява поведението ви. Отложете всякакви ремонти или планирането на такива, както и преместване в нов дом. Обърнете внимание на елинсталацията. Време е и да разпределите териториите най-накрая.

В работата имате доверени хора, които поемат ангажиментите ви.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

Разговори, които не са ви приоритет, ще заемат по-голямата част от делниците ви. Дали с колеги, партньори или роднини все едно – няма да избегнете споровете. В позиция сте да работите самостоятелно, но правите обратното - прехвърляте отговорности. Вероятността да ви подведат или измамят е голяма, особено ако касае документи. Периодът не ви е и за пътуване. Ако е крайно наложително, не шофирайте вие. Каквото и да става, за ваше добро е да запазите добрия тон - това касае енергията ви.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

Отбивайте всякакви атаки от близкото обкръжение. Не позволявайте да ви манипулират и използват. Домът си е дом и всички, освен права, имат и задължения. Добре е да припомните на близките си този факт. В работата не поемайте ангажиментите на колегите си, колкото и да ви убеждават, че вие сте единственият човек, който може да се справи. Домогват се до вас, като ласкаят егото ви. Ограничете разходите. Пазарувайте най-необходимото и не се поддавайте на промоциите.

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19


Самочувствието при Лъвовете нараства. Конкуренцията обаче ще ви покаже, че държанието ви не е във ваша полза. Отложете работните ангажименти, следвайте само рутинните. Седмицата ви не е за договориране или за насрочване на важни срещи. Нищо не обещавайте, респективно не вярвайте в обещания.

В личен план при семейните двойки идва напрегнат период. При самотните ще има развой на връзката, какъв ще е - зависи изцяло от вас. В понеделник и във вторник не изяснявайте чувствата си.

 

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

Деви - ще внедрявате новости. В известен смисъл не са чак нови за вас, по-скоро са позабравени. Тези, които упражняват труд с ръцете си, ще въвеждат в експлоатация нови машини, технологии, останалите ще прокарват нови идеи, някои ще пишат и сценарии. Това си е изпитание за вас. При нужда не се стеснявайте да потърсите помощ, на авторитета ви няма да се отрази. Имайте предвид, че още от понеделник енергията ви се сменя, а с нея и мисленето.

В личен план една среща с приятел отдалече много ще ви зарадва.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

Влюбчиви ще са Везните. Септемврийските Везви съвсем ще се оплетат в любовна мрежа. Ако допуснете това да се случи на работното място, последиците ще са катастрофални. Ако е с човек от близкото ви обкръжение, ще пострадат имиджът и близките ви. Едно е сигурно - човекът, с когото в един ритъм бие сърцето ви, ще остане завинаги ваш приятел и помнете, че винаги ще може да разчитате на него. В работен план сте отнесени мечтатели, но затова пък блесналите ви очи ще ви помагат при срещи с партньорите.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

До петък ще сте доста ангажирани. Най-много ангажименти ще имат тези, които се занимават със социални дейности или на сцена. Предстоят ви много разговори и изяви пред аудитория. Подгответе се добре в изказа. Наблюдават ви и от оценката зависи по-нататъшното ви развитие. Единици от вас ще се впуснат да харчат пари. Гледайте сроковете на годност, както и гаранционния срок на покупките. Петък ще си отдъхнете. Уикенда прекарайте на въздух, по възможност извън града.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

Появява се човек, който ще ви помогне с финансовите въпроси. Дали със съвет или с известна сума, но ще е навреме. Ще се сближите дотолкова, че ще объркате чувствата си. Не смесвайте работата с романтиката. Роман няма да се получи, по-скоро може да загубите помощта. Седмицата също е идеална за някакъв вид благотворителност. Обърнете внимание кой от какво има нужда и подайте ръка. След април вие също ще изпаднете в известни затруднения, затова сега на вас се пада честта да бъдете благотворители.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

Козирозите кореспондират със задгранични партньори. Успешно ще е всякакво договаряне или препоръка от отсрещната страна. Предложение за съвместителство или за нова дейност ще дойде от ваш познат. Струва си да приемете. Седмицата ви е на оправдан риск. Финансовият ви статус е занижен, но това ще се поправи в края на февруари.

В личен план има какво да се изглажда с партньора. Отношенията към момента не са положителни. Спокойни сте, така че пристъпете към промяна.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

Енергията ви ще се промени след 17-и февруари. Дотогава ще сте доста инатливи, неотстъпчиви. Много думи ще изречете, ще посочите много недостатъци на колеги, на началници. Знаете, че си вредите, но сте като навита пружина. От това няма да ви олекне, просто след сряда при вас настъпва енергиен обрат и ви дава покой.

В личен план е същото - до сряда и след това. Отстъпвайте повече, не взривявайте обстановката. Обичани сте, но узряването ще дойде чак уикенда.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

До четвъртък ще ви е тегаво. Работните ангажименти се влачат, разговорите са вяли, настроението е носталгично. Сякаш сте в зимна летаргия. Имате нужда от повече сън. В петък енергията ви се възвръща. Проявявате завидна инициатива на работното място, нищо, че е петък. Ангажиментите си ще прехвърлите и за уикенда. Доста работа ще свършите буквално за три дни.

В личен план - много положителни емоции, романтични мигове и дребни подаръчета ще ви накарат да гледате с други очи на близките си и на половинката.

Галерия