Hor2015-2

Hor2015-2

Риби - стремите се към нови дестинации

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

Нетърпеливи сте в предпразничните дни. Овни, ако продължавате да сте невъздържани, няма да избегнете конфликт с началството. При някои ще се зародят мисли за смяна на работното място. Помислете дали точно сега да правите кардинални промени в живота си. Неколегиално отношение или подвеждане от страна на партньори съвсем ще ви издразни.

В личен план на тийнейджърите от зодия Овен няма да им е лесно.

Разговори с родители в неподходящ момент ще изведе взаимоотношенията на друго ниво.

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Заразителен ще е оптимизмът ви. Въпреки малкото работни дни тази седмица, ще свършите толкова много работа, че ще учудите света. Имате ангажименти откъм непозната за вас материя. Не се притеснявайте. Захващайте се, ще се справите. Срещите насрочете за вторник. Това е вашият ден за подписване и за подновяване на партньорски сътрудничества.

У дома търсите усамотение, но близки и роднини няма да ви освободят този параметър. Вместо да се гневите, оставете на половинката да се справи с всичко.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Седмицата ви е на илюзии и надежди, които обаче няма да се сбъднат. Отговорност е вашата дума тези дни. Работете само по неотложни въпроси. Не се захващайте с новости. Ако се налага преразглеждане, подписване на документи, направете го във вторник. Доста от вас ще се замислят в отношенията си с партньори и колеги и ще се решат на остър завой във взаимоотношения и комуникация.

В личен план срещате хора с богато въображение, научавате нови неща.

Доста Близнаци се влюбват, но дали в човека или в общите интереси - това времето ще покаже.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Раците не мислят за празнуване. Започват новости, смело пристъпвате към нови проекти, и то с големи очаквания. Внимавайте да не се захващате с материя, която не ви е добре позната. Отказът от ангажимент в последния момент ще навреди на авторитета ви. Имате репутация на отговорен човек, делегират ви и следва да оправдаете очакванията. Информация, която достига до вас, е награда, от която се възползвайте смело.

В личен план по празниците ще се оставите на течението, без планове, но пък с любимите хора.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 


Активни ще са Лъвовете. Изпуснати сделки, провалени преговори точно тази седмица ще се възобновят. Будите възхищение у колеги и партньори, което пък не се харесва особено на висшестоящите. Не изключвам сблъсък с началството. В стремежа си да получите заслужените похвали, ставате невъздържани. Компенсация ще има, но едва ли ще е тази седмица.

У дома на дневен ред са имуществени въпроси. Не влагайте пари в общи, роднински проекти. Има вероятност от финансови загуби.

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

В работен план всичко ще се движи само на автопилот. Напрежение не се предвижда. Не сте от много приказливите, но седмицата изисква повече разкрепостеност в думите, повече шеговитост. Опитайте да бъдете на една честота с колеги и партньори, за да не си развалите сами спокойствието. Не изключвам да попаднете в неочаквани ситуации, но в никакъв случай не отлагайте ангажиментите си за по-нататък.

В личен план - погрижете се за здравето си. Обърнете внимание на по-младите родственици и избягвайте семейни разправии.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

 

Страхотна седмица за Везните. Ще достигне скрита информация до вас, която ще ви отвори неочаквани пътища занапред. Периодът е изключително подходящ за всякакви разговори и преговори. Възобновяване на взаимоотношения, прекратени във времето. Ще ви търсят, не отменяйте нито една среща. Новостите, които започвате, ще дадат резултат в най-кратък срок.

В личен план жизненият ви потенциал е доста висок, но не се хвърляйте в приключения. Избягвайте далечните пътувания по празниците.

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Труден период за Скорпионите. Много от вас ще оставят работата на заден план, поради факта, че очакванията ще се  разминават с действителността. Всякакви финансови операции ще търпят провал. Въздържайте се от вземане на важни решения преди празниците.

В личен план едно предателство от страна на приятел ще ви хвърли в смут. Обърнете внимание и на здравето си. От негативните емоции ще се обадят хронични болежки, които никак не са безобидни.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Високата енергия ще се окаже разрушителна както за вас, така и за обкръжението ви. Настъпва период, в който е задължително да се освободите от всякакви задръжки в работен план и да посрещнете новостите. Нови партньори, нови колеги, нови задължения. Мисленето ви трябва да се промени, за да се разделите с всичко старо и морално остаряло като прийом.

В личен план не говорете и не демонстрирайте слабостите си. От това зависи дали ще е успешна една връзка или преждевременно ще е обречена на провал.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

В детайли планирайте и не избързвайте в нищо. Има вероятност от подвеждане или целенасочено лъжлива информация, която цели да ви дисквалифицира. Трудно се приемат успехите ви и най-лесното е да ви лепнат етикет. Периодът ще изисква необикновено търпение и издръжливост. Избягвайте места със струпване на много хора. Има вероятност от травми. У дома, ако не сте настоятелни и не се хващате за думата, ще цари мир. По празниците не зачеквайте теми, касаещи роднини и минали взаимоотношения.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Струва ви се, че всичко си е дошло на мястото, всичко се е подредило и наредило, както трябва. Всеки си е намерил мястото и си е получил заслуженото. Измамно е и не се подвеждайте в чувствата си. Сдържайте език и емоция в разговори с висшестоящи. Ситуацията може да се обърне всеки един момент във ваш ущърб. Новите запознанства ще се окажат ненадеждни и в бъдеще ще ви създадат проблеми.

В личен план от диети или от прием на лекарства организмът ви се претоварва. Работи на четвърт режим. Възможни са отравяния.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Рибите са на празнична вълна. Обзело ви е щастие, радвате се като дете. Стремите се към нови запознанства, към нови дестинации. В бизнес план бъдете внимателни какво подписвате и ако е възможно, го отложете за след празниците. Моментът не е подходящ за изясняване на отношения в бизнеса. Ще оставите грешно впечатление у отсрещната страна. Едно е сигурно - авторитетът и влиянието ви се покачват. По празниците по-възрастни роднини ще имат нужда от помощта ви. Поемете отговорност и избягвайте стимулиращи напитки.

Галерия