Руснаци купуват апартаменти в Златни пясъци Комплексът се изгражда от строителна компания "Евробилдинг Инженеринг". Инвеститор в комплекса е един от най-големите строителни холдинги в Северозападния регион на Русия "Еталон-ЛенСпец СМУ". "Golden Line" в Златни пясъци е първият проект на компанията на територията на България.

В сградата, която вече е на етап "завършен груб строеж" гостите от Русия разгледаха два напълно обзаведени шоу-апартамента и мострена зала, в която са изложени и всички материали, използвани за строителството. То е започнало през октомври 2009-та година. Строителната компанията беше избрана за главен изпълнител по проекта в съревнование с над 10 фирми. Благодарение на добрата организация на работата и въпреки тежките метеорологични условия през зимните месеци първият етап на проекта – груб строеж е завършен едва половин година по-късно на 15 май 2010 г. 30% от довършителните работи в комплекса също са реализирани. В момента работата по обекта е временно преустановена поради активния туристически сезон. Строителството ще бъде възобновено през октомври 2010 г. Предвижда се довършителните работи да приключат до края на годината. Очаква се комплексът да бъде завършен за едва 13 месеца и да бъде предаден на инвеститора обзаведен до март 2011 г.

Комплекс "Golden Line" ще разполага с общо 348 апартамента, разположени в три жилищни корпуса от по 7 етажа. На територията му ще има подземен паркинг, лоби бар, ресторант, фитнес и търговски площи. Открит басейн с обособена детска част, както и СПА център с руска парна баня също ще бъдат част от удобствата на разположение на бъдещите собственици. Купувачите ще могат да избират и интериора на новите си апартаменти сред предлаганите 58 типа луксозно типово обзавеждане.