DSC_5290

DSC_5290

Скандал за паркомясто завърши с кървав екшън "Опел Зафира"-та си на мястото, където обичайно оставя колата си (на снимката горе). То обаче било заето. Тогава Божидар дава назад и блъска две коли, за да си направи място.

В това време един от собствениците на ударената кола се развикал през терасата. В яда си мъжът метнал ютия. През това време Божидар се качил у тях и слязъл долу, но този път въоръжени с четири ножа, според очевидци на случката.
Долу слязъл и друг съсед, чиято кола също била ударена от "Опел"-а на Божидар. Двамата се скарали, в резултат на което Божидар извадил нож и намушкал мъжа.DSC_5291 Под ножа му попаднала и майката на пострадалия. Жената хукнала след сина си, за да предоврати евентуална свада. За жалост се появила късно и в опита си да разтърве двамата и тя пострадала (на втората снимка се вижда ютията, която е паднала до стълба). При разправията са пострадали и още двама.
Намушканите са откарани в бургаската МБАЛ. Там пострадалият е опериран. След като са прегледани, ранените са настанени в хиругичното отделение.
Божидар Б. е програмист по професия, има две деца. Според съседи той не е сприхав и не създава проблеми. В момента на инцидента или е бил пиян, или се е афектирал.
Официална информация за случая все още няма от полицията
Петя Добрева
Снимки Лина Главинова