Hor2016

Hor2016

Скорпиони - мислете, не прибързвайте

с доста подводни камъни във всички сфери. Спешно да се уредят роднинските взаимоотношения. Близнаците, ако работят активно, ще подобрят финансовият си статус. Да не рискуват в непознати сфери. Да не залитат в хазартни и задкулисни спекулации. Има риск от обостряне на хронични заболявания. Не оставайте сами, а по-често излизайте. Напрежение при Раците. Реализацията на много от проектите ще се забави още. Търсете нова работа, звездите са с вас. В личен план, благодарение на вашата благосклонност, ще изясните личните си взаимоотношения. Лъвовете попадат във водовъртеж от битовизми. Мислете творчески, подхождайте философски. Ще се самообразовате. Очаквайте промени в личен план. Обърнете внимание на стомаха. Девите ще са натоварени със семейни въпроси. Затова пък срещите с нови хора ще им бъдат подарък! Повишете квалификацията си, за да може по-лесно да се издигнете в кариерата. Риск от провокация на колеги. В края на месеца, приходи ще ви зарадват. Везните ще са на настроения и това ще се отрази първо на бюджета им. "Спешната" нужда от промяна - външна и вътрешна ще ги вкара в преразход. На моменти ревността ще заслепява очите им. Скорпионите ще реализират мечтите си, благодарение на високите, а за някои и неочаквани доходи. Промени, пътувания, премествания, за някои дори брак. Абсолютно ви са забранени спиртни и стимулиращи напитки. Стрелците ще изпадат от една крайност в друга. Запознанство може да прерасне в любов, от друга страна - чести депресивни състояния. Мълчанието само ще ви навреди. Не купувайте техника този месец. Периодът е подходящ за отказване от вредни навици. Козирог - стабилност, сила, енергичност и много позитивизъм през ноември. Сега е времето да планирате месеци напред, да смените визията си, да подновите гардероба си. Освен това поддръжката от приятели ще ви вдъхне нова увереност. Водолеите ще разрешават битови неуредици. Ще се налага да бъдат арбитри в роднински спорове, но пък резултатът ще ги направи щастливи. В личен план настъпва хармония и вътрешен покой. Внимавайте, къде слагате подписа си и не инвестирайте пари.

Риби - ще разкриете много таланти и отново ще бъдете търсени партньори. Има шанс за нова работа или смяна на длъжността. Приемете, за добро е. В личен план обаче предстоят конфликти с половинката, при някои и със съседи, породени от външни фактори. Потърсете причината и изгладете взаимоотношенията. Пазете се от простуди.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 16-22.11, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

По много оригинален начин ще решите всичките си задачи през седмицата. Висок потенциал и силен енергиен заряд ще ви съпъства всеки ден. Много от вас ще подобрят статуса си в служебен план. Възможността за нов вид кариера или поставяне на началото й е голям. В личен план сте изпълнени с любов. Седмицата е добра за всякакъв вид натоварване и за изчистване на хронични болежки.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Телците ще мотивират всички около себе си. Ще ги заразяват с оптимизъм, но с егоистична нотка. Прехвърляте задълженията на останалите, резултатите са добри, но висшестоящите не са доволни от поведението ви. След време ще получите оценка за свършеното, но към момента не сте от любимците. У дома назряват разговори с по-млади роднини или деца. Подгответе се за неочаквани разходи, свързани със семейния бюджет.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Близнаци, до средата на седмицата ще имате ниска енергия и недостиг на сили. Умората е предизвикана от това, че плановете ви не се движат така, както ви се иска и от новите задължения, които се натрупват ежечасно. От четвъртък нататък, като че ли вашите часове ще са повече т.е. ще имате и свободно време, което напоследък е рядкост. Нови запознанства ви зареждат с оптимизъм. При семейните добър период за зачеване.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Някои започват седмицата с ново предложение за бизнес или ново работно място. Примамливо е, но не ви съветвам да приемате. Трудно ще ви е, а и колегите ви не са съгласни с вашето повишение. Климатът на работното място ще се влоши и душевността ви ще бъде наранена. Изчакайте, в друго време за кариерно развитие. В личен план ще сте необходими на много хора и на близки родственици, там се касае за нечие здравословно състояние и на приятели, които ще ви търсят за пари.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

До сряда ви е спокойно и рутинно. След това ще бъдете натоварени с ангажименти, които не са по вкуса ви, т.е. решавате друг да се заеме с това. Не бързайте да отхвърляте предложението. Възлагат го точно на вас, защото се изисква убедителен подход, а вие го притежавате. Ергоемко е и ще се усмихнете чак тогава, когато ви засвидетелстват признателност. В личен план болежки ви притесняват, минете на диетичен режим без стимулиращи и газирани напитки.


 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

 

Дните ви ще преминават под натиск от страна на по-възрастни родственици или родители. Налага се да помагате, а не да бягате от отговорност. Капризите им ще ви дойдат в повече, особено при тези с асцендент Дева - там ще става дума за пари. Каквото и да става, прагматизмът да не ви напуска. Слушайте вътрешния си глас и съдете справедливо. На професионално ниво, шушукания от страна на колеги ще ви дистанцират.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

За Везните седмицата е без сътресения. Рутината ви помага да обърнете внимание и на себе си. Нови задължения няма да имате, довършете всичко изостанало, за да не останете изненадани в края на годината. В личен план внимавайте, къде и какво говорите, с кого споделяте. Една изтървана дума може да преобърне авторитета ви. Помнете - не всеки ви е приятел и не бива с всекиго да си пиете кафето.

 

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Готови за подвизи са Скорпионите, както и за всякакви рискове в работен план. Идеята ви е на всяка цена да свършите задачите, независимо от резултата. Мислете, не прибързвайте. Помнете - количеството не бива да е за сметка на качеството. Енергията ви е на висота, готови сте да превземате крепости. Цената обаче, която ще платите може да ви се стори твърде висока. В личен план - импулсивни разходи за доставяне на удоволствие другиму ще нарушат баланса ви.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Стрелците са късметлиите на седмицата. Висока оценка от колеги и партньори, която ви носи дивиденти. Неочаквани приходи от стари, забравени проекти ще ви зарадва, но ви съветвам да не бързате с харченето. Инвестирайте ги или просто ги заделете. Показвате новатоварство всеки ден и завидна енергия. В личен план успявате убедително да докаже правотата си в спор с роднини и печелите нов вид авторитет пред тях.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Много документация чака Козирозите. Ще потънат в бумащина и ще се налага да се информират по въпроси, които не са от тяхната компетенция. Неуморни ще са и желанието на всяка цена да се докажат ще им помага да отхвърлят ангажиментите си. При някои нови делови предложения може да прераснат в доходоносен бизнес следващата година. В личен план е напрегнато. Неприятни разговори ще следват и с половинката и с деца, и с роднини.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

Ще ви се месят отвсякъде Водолеи. Още от понеделник колеги ще натрапват свои виждания и методи на работа, с които не желаете да се съобразите. Предпочитате да работите самостоятелно, но на практика дори за миг няма да можете да оставате насаме. Мечаете за кариера и признание, но лаврите ще оберат останалите. Запазете спокойствие. Ще дойде и вашето време. В личен план също желаете независимост и това носи негативи във връзката ви.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Дните ви са на подреждане на чувства, на усамотение и на обмисляне, анализиране на своето и поведението на останалите около вас. Ще си отговорите на много въпроси и след сряда ще се окажете в завидно душевно състояние. В работата обаче резултатите са благодарение на всеки един от колектива. Недоволствате. Опитвате да си припишете заслугите и това накърнява достойнството на обкръжението ви. Извинете се, поискайте прошка и ще бъдете простени.

Галерия