Sozopol_Priz

Sozopol_Priz

Созопол с приз в подкрепа на екологията Панайот Рейзи на годишната церемония - "VIP Business Awards 2016", организирана от "ВИП комюникейшън". Добрата новина за бизнеса и за туристическата индустрия е, че Созопол ще посрещне лятото на 2016 г. с чисто море. Усилията на общината и на нейния кмет Панайот Рейзи за развитието на качествен и модерен туризъм и за подобряване на жизнения стандарт се увенчаха с успех.

Награди получиха най-успешните инвеститори, индустриалци и предприемачи в българската икономика, както и местната власт, подпомагаща развитието на регионалния бизнес. Партньори на церемонията бяха Българската търговско-промишлена палата,
Българо-румънската търговско-промишлена палата, Българо-китайската търговско-промишлена палата, Сръбско-българската търговско-промишлена камара, Пловдивската търговско-промишлена камара, Бизнес клуб - Лондон и други.
Журирането, което отпредели победителите, бе поверено на ресорните журналисти в медиите - партньори на събитието, и на браншовите организации. Гарант на гласуването бе нотариус Станислав Филипов.