"Спартак 1918" готов със селекцията до дни пред преследвачите си. Във варненския тим обаче гледат амбициозно на проекта си за връщане в професионалния футбол и още преди да приключи шампионата се работи сериозно по привличането на нови футболисти.

 

Стратегията на "Спартак" включва изграждането на отбор, готов за Б група още през зимата и обиграването му през пролетта. Затова спортно-техническото ръководство желае да привлече няколко играча, които отсега да повдигнат нивото на състава от млади футболисти.

До дни спортно-техническият директор Живко Господинов и главният селекционер Румен Димов, заедно с треньора Димитър Трендафилов ще определят кои са трансферните цели. Очаква се 4 или 5 футболиста да се присъединят към тима за зимната подготовка, а попълненията да станат ясни още до средата на декември. 

След като бъдат привлечени новите играчи от тима ще бъдат освободени няколко футболисти.
Футболистите на "Спартак 1918" ще тренират до 10-и този месец, след което излизат във ваканция и се събират за зимен лагер в края на януари. Към тима ще се присъедини възстановяващият се от тежка контузия Васил Фердинандов, както и другите лекуващи травми като Димо Димов и Илчо Илчев.

 

 

Днес+