"Спартак" изгуби контролата срещу "Созопол" Тогава Чипев центритра добре от фал, Ганчев насочи топката към Григор Георгиев и той с глава реализира първия си гол за варненския тим.

 

След това обаче спартаковци зациклиха в атака, а гостите създадоха няколко положения. В 39-а мин Братанов изравни след неразбирателство в защитата. Той остана непокрит при центриране и с гръб към вратата с глава чукна топката в мрежата.

Домакините за пореден път направиха доста смени на почивката и загубиха концентрация. Представителят на Югоизточна В група стоеше по-добре на терена и в 58-а мин Мустафа с много добър удар отдалеч донесе победата. "Спартак" се хвърли да изравнява и натисна здраво съперника, особено в последните 15 минути. Латин Венков пропусна да се разпише с глава отблизо.

"Въпреки, че загубихме това бе най-добрата ни контрола", коментира старши-треньорът на "Спартак" Димитър Трендафилов. "Излязохме срещу отбор, който превъзхожда съперниците в нашата група. За нас е добре, че трябваше да играем срещу сгъстена защита. Доволен съм от условията, които са ни предоставени за подготовка. Досега всичко върви по план",  каза още той.

 

Днес+