Hor2016_1

Hor2016_1

Стрелци - нека новостите почакат до другия месец

доста подводни камъни във всички сфери. Спешно да се уредят роднинските взаимоотношения. Близнаците, ако работят активно, ще подобрят финансовия си статус. Да не рискуват в непознати сфери. Да не залитат в хазартни и задкулисни спекулации. Има риск от обостряне на хронични заболявания. Не оставайте сами, а по-често излизайте. Напрежение при Раците. Реализацията на много от проектите ще се забави още. Търсете нова работа, звездите са с вас. В личен план, благодарение на вашата благосклонност, ще изясните личните си взаимоотношения. Лъвовете попадат във водовъртеж от битовизми. Мислете творчески, подхождайте философски. Ще се самообразовате. Очаквайте промени в личен план. Обърнете внимание на стомаха. Девите ще са натоварени със семейни въпроси. Затова пък срещите с нови хора ще им бъдат подарък! Повишете квалификацията си, за да може по-лесно да се издигнете в кариерата. Риск от провокация на колеги. В края на месеца приходи ще ви зарадват. Везните ще са на настроения и това ще се отрази първо на бюджета им. "Спешната" нужда от промяна - външна и вътрешна, ще ги вкара в преразход. На моменти ревността ще заслепява очите им. Скорпионите ще реализират мечтите си, благодарение на високите, а за някои и неочаквани доходи. Промени, пътувания, премествания, за някои дори брак. Абсолютно ви са забранени спиртни и стимулиращи напитки. Стрелците ще изпадат от една крайност в друга. Запознанство може да прерасне в любов, от друга страна - чести депресивни състояния. Мълчанието само ще ви навреди. Не купувайте техника този месец. Периодът е подходящ за отказване от вредни навици. Козирог - стабилност, сила, енергичност и много позитивизъм през ноември. Сега е времето да планирате месеци напред, да смените визията си, да подновите гардероба си. Освен това поддръжката от приятели ще ви вдъхне нова увереност. Водолеите ще разрешават битови неуредици. Ще се налага да бъдат арбитри в роднински спорове, но пък резултатът ще ги направи щастливи. В личен план настъпва хармония и вътрешен покой. Внимавайте къде слагате подписа си и не инвестирайте пари.

Риби - ще разкриете много таланти и отново ще бъдете търсени партньори. Има шанс за нова работа или смяна на длъжността. Приемете, за добро е. В личен план обаче предстоят конфликти с половинката, при някои и със съседи, породени от външни фактори. Потърсете причината и изгладете взаимоотношенията. Пазете се от простуди.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 23-29.11, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

Като че ли всички ваши познати и роднини са решили да ви потърсят, да се поинтересуват от вас тази седмица. Загрижеността им ще ви дойде в повече от непрекъснатото звънене или срещи. Внимавайте в работата, разсеяни сте. В личен план едва ли сега е най-подходящият момент, но ще изяснявате отношенията си с половинката. Много от разговорите ще бъдат дилетански, почти превърнати в монолози. Не вземайте кардинални решения относно връзката си сега.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Задачите ще ви спорят по-добре, ако ги отхвърляте една по една. Правите точно обратното. Не съумявате да ги степенувате и се захващате с всички наведнъж. Резултатът може и да е плачевен, ако поне не послушате съвета на колеги. В личен план недоспиването ви играе лоша шега. Рецепта няма, налага се да намерите своето плацебо, за да не изпаднете в състояние на хронична умора, която ще ескалира следващия месец.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Следят ви. Опитват да проникнат в мислите ви. Гадаят следващите ви ходове. Непроницаеми сте, но говоренето може да „нахрани“ преследвачите. Не споделяйте нищо, ограничете контактите в работната среда. Няма да успеете да различите добронамерените от измамниците. В личен план - флиртувайте на воля, признавайте чувствата си, правете първата крачка. Очакват ви безброй трепети.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

На романтична вълна ще са Раците. Скорошно запознанство ви вълнува, чувствата ви напират да излязат на повърхността, но нещо ви спира да го направите. Страхът да не бъдете отхвърлени или взаимността дали е пълна, ви карат да си страдате в уединение. Едно е сигурно, руменината ви избива и започвате да харчите. Подобрявате външния си вид, подновявате гардероба. Любовта прави чудеса, затова признайте чувствата си без свян.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

Струва ви се, че светът е враждебен и, че само на вас не ви върви. Не залитайте в тази посока, изяснете мислите си и правдиво отсъждайте, за да не ви се случи наистина. На работното място считате, че единствено вие имате заслуги и забравяте, че благодарение на колективната работа изпъквате на преден план. В личния живот също сте безцеремонни. Налагате правила и сте на път да провалите връзката си.


 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

 

Поставяте си изисквания, вдигате летвата към самите себе си, недоволни сте от общото си развитие. Есенната ви равносметка ви хвърля в смут. Тези с асцендент Дева дори изпадат в душевна криза. Забравяте, че развитието ви следва своя ход и падение няма, просто още един период през който ще израснете. Дългото заседяване в офис или у дома съвсем ви депресира. Излизайте по-често, спортувайте. На дамите ще им се отразят добре спа процедури.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Везната е партньорство, но тази седмица препоръчвам да не встъпват в такова. Спорове между колеги не изяснявайте, дори и да ви търсят за помирение. Стойте настрана. Много „различни“ очи ще видите, ще последва разочарование и за да се предпазите запазете мълчание. В личен план е изпълнено с красота и творчество. Очертават ви се празници, балове, събирания, където ще блестите. Уикендът опитайте да прекарате в гора.

 

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Ниско самочувствие и влошено здравословно състояние при Скорпионите. Потърсете специалист, не се самолекувайте. Душата ви страда от натрупан негатив и това се отразява на физиката ви. Изпитвате чувства на съжаление и към хората, и към вас самите. Счупените парченца няма да залепите. Не гледайте непрекъснато назад, за да не влошите състоянието си повече. В романтичен план ви засвидетелстват любов и уважение, но някак това не ви е достатъчно към момента.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

В ума ви се въртят идеи, но добре помислете преди да ги обявите. Мисленето ви е странно, хаотично. Нека новостите почакат до другия месец. Понижената енергия е факт. Породена е от непрекъснати разговори и дебати с хора от обкръжението ви. Няма да им се харесате повече, ако непрекъснато им обръщате внимание и ставате част от техните проблеми. Необходима ви е вода, за да се заредите и да подредите мисълта си.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Имате домашни задължения чисто битови, домакински. Не ви е по вкуса, пилеете времето си в развлечения, потребни единствено на вас. Не забравяйте, че имате отговорности, за да не ви ги напомни някой друг. Седмицата ще мине в преодоляване на куп дребни проблемчета и на предпазване от дребни игрички от страна на конкуренцията. Вие сте целеви играч и тези подмолни планчета ви хвърлят в смут. Разбира се всички работни /дневни/ негативи прехвърляте върху половинката и разваляте романтичния климат.

 

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

Водолеите ще спорят. Къде за правотата си, къде за спорта. Повечето хора около вас ще се съгласяват с доводите ви, но това е привидно. Помислете, истината ли желаете или искате да чуете само това, което ви удовлетворява. От друга страна работният процес върви гладко, резултатите ви радват и вдигат самочувствието ви. Време е да потърсите алтернативни източници на доход, защото скоро ще ви се наложи да погасявате непредвидени сметки.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Много емоция и страсти през седмицата. Тези с асцендент Риби ще влошат здравето си. Нервното напрежение ще се отрази на стомашно-чревния тракт, оттам на костите. Повечето от вас униват, защото не става на вашето. Трудно можете да бъдете арбитри в създалите се ситуации. Избягвайте струпвания на хора и публични изяви. У дома взаимоотношенията с деца, съпруг, родители са доста объркани. Залъгвате се, че ще се оправят от само себе си, но изисква намесата ви спешно.

Галерия