Студенти се маскират като полицайки и водолази Вечерта беше изпълнена с веселие и незабравими моменти за студентите. Уникални костюми, игри и много изненади бяха подготвени за бъдещите висшисти. Събраните средства ще отидат за благотворителна кампания, в помощ на студентката Снежана Стоянова.

 

"Изключително сме доволни, че успяхме заедно, за трета поредна година да осъществим бала с маски, който се превърна в традиция за нашия университет, с цел да дадем възможности за реализация на новаторски идеи на студенти", сподели Йордан Иванов, председател на Студентския съвет към университета.

Пролетният бал премина в четири увлекателни игри и томбола, в които студентите получиха забавни подаръци. Кетарингът беше приготвен и специално аранжиран от студенти в Колежа по туризъм към университета. На края на вечерта членовете на Студентски съвет избраха най-атрактивен женски и мъжки костюм на бала. Водолаз и полицайка бяха финалистите на студентската вечер, която завърши с фойерверки и балони с изненади.