Събраха 15 000 лв. за лечението на Елена Ангелова Константин Лефтеров, които стопанисват "Клуб 66", също се отчетоха, дарявайки целия приход от оборота на дискотеката от 10 350 лева.

 

Елена Ангелова, станала инвалид след автомобилна катастрофа преди няколко години. Младата жена може да проходи отново, но се нуждае от скъпо струваща операция в Москва за присаждане на стволови клетки, за която няма необходимите финансови средства. Затова нейни приятели решиха да организират благотворителна вечер. Спонсори на благотворителната проявиха бяха от несебърската партия "Море" и "Клуб-дискотека 66" в Несебър.

Своята лепта за операцията, заедно с всички останали внесоха от "Лайънс клуб" - Несебър и бъдещия "Зонта клуб" в града. Сред най-крупните дарители бяха братята Динко и Йордан Диневи с 3 000 лева за операцията. Председателят на Общинския съвет Благой Филипов и общинският съветник Костантин Лефтеров, които стопанисват "Клуб 66", дариха целият оборот от дискотеката в размер на  10 350 лева.

В благотворителната вечер участие взеха групите: Triple trouble и Mr.Vagabont, Емил Минчев, Даниела Павлова, Светлин Карагьозов, народният певец Данислав  Кехайов, Morten, DJ-Stefan Gee, ELKI. На дансинга се изявиха и танцьори от Обединената школа по изкуствата към Община Несебър.

Събраната сума за Елена надхвърля 15 000 лева, но са необходими поне 6 пъти по-толкова. За всички, които имат желание да се включат, но са нямали възможност да присъстват на благотворителната вечер, са обявени банкови сметки за събиране на средства в Българска пощенска банка на името на Елена Владимирова Ангелова:

BGN: BG47BPBI79371017651802, EUR: BG18BPBI79374417651801.

Максим Момчилов