MG_Koleden2

MG_Koleden2

Събраха над 3 000 лв. за лечение на деца от сдружение "Младежки глас" в Бургас. Кампанията тази година мина под мотото "Бъди с мен".MG_Koleden3 "Младежки глас" е обединител на идеи и чрез подобни мероприятие искаме да изразим подкрепата си към по-малките. Нека им дадем шанс да направят и те добри дела, по този начин ние сме пример, че желанията могат да бъдат постигнати", сподели Тодор Йосифов, председател на националното сдружение "Младежки глас" - България.MG_Koleden1

Благотворителният бал вече трета поредна година се провежда под патронажа на Областна администрация – Бургас, със съдействието на Български Червен кръст – Бургас. Павел Маринов поздрави организаторите за добрата идея и сподели, че областна управа винаги ще подкрепя  благородните каузи.

На бала се изявиха младите таланти Росица Станкова с фолклорно изпълнение и музикален съпровод на оркестър, Мирела Мод с най-новото си парче "Той е тук". За доброто настроение се погрижиха поп изпълнителките Росица Георгиева и Райна Георгиева.

Към събраните средства беше добавена и сумата от благотворителния търг за "дървото на живота", с което областният управител Павел Маринов изрази своята подкрепа към каузата. Всички гости имаха възможността да си купят ръчно изработени бижута, картички, аксесоари от младежите на БЧК в подкрепа на децата.

Специалните гости от Италия също подкрепиха благородната идея, като спечелиха наддаването в търга за коледната украса.

В края на вечерта събраната сума беше съобщена и предоставена на Виолета Радева – директор на БЧК Бургас. Средствата от благотворителния коледен бал ще достигнат до нуждаещите се децата чрез червенокръстката организация.