zodiac_picture_images_432129685

zodiac_picture_images_432129685

Телци - ако можете, мечтайте за бъдещето

В романтично отношение, Венера ще се намеси и ще се наблюдава охлаждане и недоверие у двойките. Периодът е благоприятен за решения на финансови въпроси, преговори, подписване на договори, решаване на спорни въпроси. В разговорите спазвайте дадената дума. Ако търсите работа, периода е двузначен. Едната от страните ще преразглежда условията и ще се отметне от обещанията си. Уреждайте делата си с чар.

 

 

 

 

През декември Овните да са сдържани, за да избегнат конфликти, Телците да не проявяват излишна смелост в приказките. Близнаците да не се набиват на очи пред началството. Раците да избягват необмислени действия и постъпки. Лъвовете да забравят за предразсъдъците си и да не слушат чуждото мнение. Девите да се оттеглят от делата си и да обърнат внимание на семейството. Везните ще постигнат хармония, само ако се променят вътрешно. Скорпионът ще се грижи за по-възрастни роднини. Стрелците да избягват съблазънта. Козирогъг да действа екипно, не сам. Водолеите да стоят настрана от авантюри. Ако са търпеливи и сдържат емоцията, Рибите ще увеличат приходите си.

 

 

Внимание, Венера влиза в ретроградност в Козирог! Периодът ще изисква от нас да загърбим света и да обръщаме внимание само на себе си. Ще имаме нужда от усамотяване. При двойките може да се наблюдава спад в любовните чувства, пререкания, неразбирателство. Уязвими ще са костите, ставите. Оставете важните неща за след новогодишните празници.

 

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 16-22.12, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, всякакъв начин избягвайте натоварващи разговори и срещи. Отпуснете се. Мислете за идващите празници, за подаръците, които да направите. Ако ще почивате по време на празниците, направете го в планината, но организацията оставете на тур агенция.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ - Отделете средства отсега за покупка на подаръци.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, забавете хода на работните дела, ако можете мечтайте. За бъдещето. Проблемите ще си намерят разрешението сами. Даже и да не ви устройва резултата, поне ще сте спокойни, че не сте се намесили. Ако ще пътувате по празниците, започнете подготовката по-отрано.

 

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Вести от далеко ще ви зарадват.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, погледнете с други очи на случващото се, даже и да ви обвинят в идеализъм. Така ще се засили вярата ви и надеждата за по-добро бъдеще. В контактите ще се налага бързо реагиране и доста компромиси. Практични сте и това ви помага.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Има вероятност да намерите нещо отдавна изгубено.

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, сега ще разберете и ще си дадете ясна сметка, че изолацията, която си наложихте беше наложителна и полезна. Ще берете плодовете от труда си. Лесно ще бъде общуването и с роднини, най-вече с децата. Здравето ви укрепва.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Споделете с близките си преживяванията си, за да бъде радостта ви двойна.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, ще завоювате любовта на хората, ще си връщате и позициите, от които се оттеглихте. В общуването ще бъдете доста очарователни, особено ако насрещната страна е от чужбина или от далечен град. За нарастващият ви авторитет няма никакво съмнение.

 

 

 

СЪВЕТ – Вечерите преди лягане обмисляйте плановете си за следващия ден.

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, отговорността към другите отново ще стои на преден план при вас. Нещата ви са наред, само че вие се надявахте на повече. Помнете - всичко е добре, когато свършва добре. Благодарете на обстоятелствата, че ви позволиха да се справите с нелеки задачи напоследък.

 

 

 

СЪВЕТ – Преговори във вечерни часове са ви забранени.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, благосклонност ви се дава. От страна на приятели, на началници. На вас ще гледат с други очи. Ще ви се прощават грешките, заради предишни заслуги. Ако и вие им простите, имайте предвид, че света за вас ще стане по-добър, по-красив. Ако направите обратното - ще си понесете последствията.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – До обяд вършете административна работа. Следобедите подписвайте договорите.

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, трудностите и отговорностите постепенно се оттеглят от вас. Внимавайте обаче. Дръжте се сериозно. Отдръпването назад във времето ви направи романтични, изостри сетивата ви. Тези, които се занимават с творчество, могат да започнат да пишат, да рисуват. Ще излезе шедьовър.

 

 

 

СЪВЕТ – Отношенията с любимия човек искат още доизглаждане.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, ще се освободите от страховете си. Ще действате със замах. Откриват ви се пътища, по които не сте стъпвали досега. На някои от стрелците им се дава състезание. Победителите, в което ще са те. В любовта обаче още нямате готовност да стъпите в “огъня“.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Поставете точка на всички ненадеждни хора около вас.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, спокони да са те тази седмица. Хармонията и разбирателството ще се върнат при вас, но не без компромиси от ваша страна. Може да ви се струва, че не е това, което сте искали, но вашата летва трудно се достига. Радвайте се на тези дни, докато Сатурн не ви застане на слънцето.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Декемврийските козирози ще попаднат на нещо ново, което ще е доста печелившо.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, усмихнати, дружелюбни, положителни очакваме да ви видим през седмицата. Колкото повече се усмихвате, толкова повече обстановката около вас ще е по-спокойна. Имате възможност да топите ледове тези дни. Всичко това е благодарение на вашето търпение последно време и на чувството ви за хумор, с което приемахте предизвикателствата.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Февруарските водолеи да очакват ново запознанство.

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, вдъхновени сте от успеха, който постигате. Тонусът се покачва, а оттам и оптимизмът за бъдещето. Мечтаете ли? Тези дни мечтите ви ще станат реалност, даже и най-смелите, за които не сте  признавали пред себе си. Продължавайте да общувате, да обменяте идеи и информация. Това е важно за вас.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Срещи със стари приятели.