Hor2015-1

Hor2015-1

Телци - очакват ви интересни запознанства

изпитват издръжливостта им. Добър ден - 20. Близнаците да не оставят недовършена работа за вечерите. Нощните енергии съвсем ще блокират творческият им заряд. Да почиват повече, да спортуват. 21 и 28 са им хубави дни. На Раците препоръчвам задължително да почиват в гора. Само там могат да презаредят и да осмислят положението във взаимоотношенията си. Хора ще отпаднат от живота им, но е за добро. 30 и 31 са им изключителни дни. Лъвовете ги чака надпревара. Ще усетят конкуренцията и се налага да се състезават. Хубавото е, че Марс е с вас и ви дава необходимата енергия. Да избягват конфликти в работната среда. 4 и 16 са техните дни. Девите ще изпадат в ревности. Нептун ги обърква, най-вече в романтичен план. Не бъдете подозрителни, а изяснявайте взаимоотношенията на мига в открит разговор. 13 и 15 са им хубави дни. На работното място при Везните е доста нервно. Ако можете се оттеглете, вземете отпуск. Не се опитвайте да оправите нещата, не зависи от вас. Помислете какво да промените у себе си и тогава си поставяйте нови цели. 9 и 16 са вашите дни. Скорпионите ще повишат авторитета си на работното място. Доста работа ще им се изсипе, но ще бъдат забелязани и мнението за тях ще се промени към добро. Внимавайте само с тайни любовни романи и връзки, защото когато излязат наяве, трудно ще оправите неловката ситуация. 25 е вашият ден. Стрелците ще са меркантилни. Повеждат борба в страх за материалното си положение. На моменти ще губят почва под краката си. Изходът не е ясен, но със сигурност няма да е този, който очакват. Вашият ден 9. Козирозите се решават на смела крачка в бизнеса, но обстоятелствата налагат търпение. Бъдете внимателни в избора си на решения. Пазете парите и здравето си. Имате покровители, които ще се застъпват за вас. 27 ви е денят. Водолеите също като Девите ще са подозрителни в роматичен план. Ако връзката им не върви, не изключвам разпад. Ако са сговорчиви, недоразуменията ще се оправят и отношенията ще се стабилизират. Избягвайте да демонстрирате връзката си пред хората. Вашият ден е 15. Меркурий ще помага на Рибите да не изпадат в собствените си състояния на мечти и илюзии. Ще им помага и в разговори,които касаят нови идеи и предстоящи планове. Ще ги срещне с нови хора, с които ще се създадат много полезни връзки за в бъдеще. 20 е техният ден.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 17.08-23.08, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Ако вече сте успели да развалите някакви отношения или да се изпокарате у дома, тази седмица едва ли ще ги оправите. По-скоро обратното,затова не се опитвайте. Възрастни роднини имат нужда от вас,заради здравословно състояние или имотни делби. Обърнете им внимание и деликатно разрешавайте проблемите им. В никакъв случай не зачеквайте теми от миналото, за да не нараните и себе си и околните.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

 

Интересни запознанства ще обнадеждят Телците. Дори и измамни обещания или илюзии към момента са им добре дошли, предвид душевното им състояние миналата седмица. У дома сте прилежни, отстъпчиви, дори се съгласявате с прищевките на близките си. В офиса работите, структурирате нови идеи, но ги реализирайте септември и ще получите добри дивиденти. Цялото ви старание ще бъде възнаградено.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

 

Нищо не ви се прави,някак сте отчуждени. Изолирате се. Поведението ви е непонятно дори и за вас, но ви препоръчвам да не се отпускате или залежавате в мислите си, защото трудно ще излезете от състоянието си. Дискусиите, които се водят и в личен, и в професионален план ви касаят пряко и вашето мълчание се приема за съгласие, което на практика не е така. Имате си принципи, стойте зад тях.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Съдбата ще се усмихне на самотните Раци и ще им поднесе запознанство или любовна авантюра. Много добре ще мине седмицата за вас. Логото е “романтика“. Душата ви се преражда, усилва се и творческата мисъл. Имам само една препоръка, да не залитате и да не се доверявате прекалено много. Венера все още измамно, илюзорно ви влияе.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

 

Ново предложение ще подреди финансите ви. Нова любов ще възвърне самочувствието ви. Очакват ви много срещи, публика и аплодисменти. Сериозно подхождайте към всяко предизвикателство или ангажимент. Помнете, това не е подарък, а заслуга за постоянството ви до момента. Романтичните вечери не превръщайте в дълги запои, за да не се компрометирате.

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Нуждата да бъдете обгрижване нараства. Потребността от разбиране също. Дъбоки чувства ще бушуват у вас. На моменти самотата ще прави сълзливи самотните Деви. Обвързаните е време да признаят чувствата си. Спокойни бъдете, думите ще се леят от устата ви. В работата е време да покажете скритите си козове. Моментът ви е да ковете ново бъдеще.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

 

Венера ви дава предимство и ви изтласква в челните редици. Ще блестите пред завистливите погледи на колегите си. Получавате наградата, която въобще не сте очаквали. Дните ще вървят по план и на работното място, и в семейството. Всичко се подрежда без ваша намеса. Ех, ако знаехте да не се тревожите предварително, но уроците са важни и задачата ви е да ги усвоявате бързо.

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Трескави любовни чувства превземат скорпионите. Някои са готови да встъпят в брак. Изчакайте Венера да се обърне и да подредите чувствата си, тогава можете да направите решителната крачка. Самотните имат нови романтични увлечения, които пренареждат приоритетите им. Нещо обаче ще ги човърка - може би е страхът от обвързване? На работното място е спокойно.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

 

Стрелците се събуждат и са ръководителите тази седмица. Ще направляват, ще обединяват, ще печелят. Тези на ръководни постове да очакват изяви пред публика, останалите много ще работят. Ще се получи съвършен продукт, от който  ще се възползват мнозина. Работата в мащаб обаче ще заслепи дребни нещица и отам може да очаквате проблеми. Затова разпределете функциите предварително.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

 

Партньорските взаимоотношения в бизнеса ще дадат резултат. Промените ще ви сварят неподготвени, но енергично ще реагирате. Помощ ще има, но повече ще работите самостоятелно. Тези с луна в Козирог ще съгворят продукт, с който да се гордеят. В личен план бъдете по-доверчиви във връзката си или оставете партньорът да води. Така ще бъдете по-малко обременени чисто емоционално.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Магнетични и окрилени от романтиката започват седмицата си Водолеите. Сякаш са ви дадени криле. Противополжият пол буквално ще бъде привлечен единствено от вас. Препоръката ми е единствено в гастрономичен аспект. Диетичен режим, без стимулиращи напитки. В работен план изоставяте ангажиментите си и правилно, любовта не бива да чака!

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Всякакъв хазарт или бързи пари ви е забранен. Внимателни бъдете и с флиртовете, особено на работното място. Избягването на домашните ангажименти ще доведе до разговори с неясен край. В работен план се нуждаете от промяна. Сами трудно ще прокарате нови идеи. Умеете да привличате на своя страна. Направете го и може да преобърнете статуквото във фирмата и да се отървете от закостенели модели.

Галерия