Trendafilov

Trendafilov

Трендафилов подава оставка след кошмарен мач

при възможно най-тежкия сценарий. Тимът допусна 3 безответни гола, завърши с 10 души, а двама играчи са много тежко контузени.

Двубоят от 8-ия кръг на Източна Б група завърши 3:0 след попадения на Фахрединов в 12-а мин, Тодоров в 36-а мин. и на Желев в 86-а мин. Гостите от Варна имат сериозни претенции за тенденциозно съдийство на Димитър Желязков от Силистра, както и много грубите изяви на домакините. След почивката футбол почти не се игра на стадион "Дружба". В 70-а мин. Александров напусна терена принудително след остър сблъсък и прегледът потвърди, че ръката на нападателя е счупена. В 90-а мин. Пламен Иванов напусна тежко контузен терена с линейка. Има съмнения, че младото острие е с пукнат глезен като и той бе пратен за допълнителни прегледи.

"Спартак" заема незавидното предпоследно място след една победа, 3 ремита и вече 4 загуби. В следващия кръг, който е на 15-и октомври "Спартак 1918" приема "Черноморец" (Поморие). Почти сигурно тогава отборът ще бъде воден от нов старши-треньор, след като Димитър Трендафилов заяви, че иска да освободи поста и му предстои среща с ръководството.

Днес+