Юношите на "акулите" разгромиха "Локомотив" с 4:0 през целия мач и вкараха по два гола във всяко от полувремената. През първото се разписаха Милчо Ангелов и Андон Стоянов, а през второто - Ахмед Ахмедов и отново Андон Стоянов.

 

С актив от 36 точки и мач по-малко възпитаниците на старши треньора Тодор Киселичков са шести във временното класиране, но нямат шансове за медали, тъй като отборите от челната тройка са натрупали солиден аванс. Първото място с по 51 точки си поделят "Спартак-С-94" (Пд) и "Литекс", а трети са юношите на "Левски" с 50 т. В следващия си мач черноморци гостуват именно на "сините" на 7 май (събота).

С убедителни победи се поздравиха формациите на "Черноморец-Бургас" и в поредните кръгове от областните първенства за деца. "Черноморец-1" и "Черноморец-2" спечелиха гостуванията си съответно на "Нефтохимик" с 3:0 и 5:1. В подготвителната възраст мачът на "Черноморец-1" беше отложен заради участието на отбора на турнир в Сопот, "Черноморец-2" отстъпи на "Несебър" с 1:3, а "Черноморец-3" срази "Странджанец" (Царево) с 3:0.