В социалната мрежа искат втори мандат за бургаския кмет за повторното избиране на Николов за кмет на община Бургас. Групата е създадена преди 2 дни и вече има 272 привърженици. На стената на групата са публикувани 11 връзки, свързани с прояви на бургаския градоначалник.

 

Според привържениците на групата Димитър Николов трябва да управлява общината още един мандат, за да довърши започнатото. "Да дадем своето доверие и шанса да се докаже на един млад и амбициозен политик! Нека довърши проектите които е започнал. Необходимо е само време и вяра!", "Не може да не се забележи факта, че г-н Николов обновява облика на гр. Бургас, като един европейски съвременен град, с предстоящо красив център, с зелени булеварди с много нови парко места, красива обновена Морска градина, обновени фасади на ОУ и СОУ, като искам лично да му благодаря за ...красивата новогодишна украса в центъра на Бургас, на която тригодишната ми дъщеря, а и не само тя искренно се зарадва" са част от коментарите, които привържениците на тази група са написали на стената й.

Бургаският кмет едва ли знае, че вече има лоби и в социалната мрежа, която го подкрепя на предстоящите местни избори през 2011 година. Засега коментарите са само позитивни, но сигурно ще има и такива, в които ще бъде критикувана администрацията и кмета.