hor2

hor2

Везни - ще решавате бъдещи инвестиции

с нови хора. Посланието е "Време е за промяна"!

 

 

 

Тази седмица ще се наблюдава ниска самооценка у повечето хора, породена от техните началници. Някои ще искат да сменят работата си или отдела, в който работят. Всичко това е от поредните астрологически събития, затова ви съветвам да не се поддавате.

 

 

 

 

Сатурн -учителят, често ще мръщи вежди и ще ни връща назад, за да научим уроците си, да поправим грешките си. Комбинацията "Сатурн" и годината на Коня, която ще посрещнем тази седмица е доста интересна. Конят е приятел и служител, но няма нищо по-лошо от един разярен кон, който може да раздава ритници. Галениците на годината ще са Козирозите, Скорпионите и Девите, но и много ще се изисква от тях, за да заслужат благоволението, което им се дава!

 

 

 

Честита китайска нова година!

 

 

 

 

 

 

През януари Овните да обърнат внимание на здравето си. Чувството на отпадналост и умора, което пренасят от декември може да им докара депресия. След празниците на Телците няма да им е до работа, но да не забравят, че както тръгне годината, така и ще премине. Близнаците ще заложат на кариерата още в началото на месеца и ще спечелят. Раците да не бързат да се връщат на работа. Ако е възможно да си дадат отпуск, за да се възстановят от миналогодишното напрежение. Заради голямото харчене по празниците, паричните въпроси ще са номер едно при Лъвовете. Девите сами ще си създават проблеми у дома с неизказани думи, с мълчание. Везните ще ги избива на творчество. На някои ще им се прииска смяна на работното място. Скорпионите ще ги вълнуват промени, ще очакват промени. Звездите препоръчват сами да си извоюват тези промени. С голяма доза песимизъм и без настроение Стрелците ще влязат в януари, но звездите препоръчват да се събудят много бързо, защото никой няма да свърши тяхната работа. Козирозите ще продължават да празнуват, но да внимават да не останат без никакви пари накрая на месеца. Водолеите да загърбят гордостта си и да направят първата крачка към сдобряване с някои колеги, защото точно тези колеги ще им помогнат за издигане в йерархията. На Рибите се дава да се погрижат за себе си, най-вече за външния си вид с посещения на спа центрове, масажи, козметични студия.

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 27.01-02.02, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, очакват ви сблъсъци. Подготвените планове ще претърпят провал от конкуренцията, която ще изскочи изневиделица. Още от понеделник не влизайте в спорове с началството, за да не предизвикате гнева им. Всичко това ще ви доведе до чувство за вина, както се казва "без вина виновни".

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, ако действате със сила и натиск, ще изхабите много нерви. Поработете върху стила си на поведение. Не избързвайте в нищо. Избягвайте медицинска намеса, освен ако не е наложащо. Успех ще имате в изпити, атестации.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, контролирайте емоциите. Мислете преди да предприемете, каквото и да е. Периодът изисква твърди решения, без обратни пътища. Разправиите на околните не бива да ви засягат. Младите близнаци ще се окажат на бойно кръщение, по-зрелите ще достигнат професионален растеж, минавайки между капките.

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, в личен план сте гневни и обидени. В професионален се изправят пред всички, търсейки справедливост. Съветвам ви да се хуквате през глава и на раз-два да разрешавате проблемите си, които почиват единствено на вашето самолюбие към момента.

 

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, неотстъпчивостта и агресивността не са вашите приятели в момента. Вземете се в ръце и докарайте нещата до край. Главата ви е размътена, мислите неясни и може да доведат до тежки последствия. Бъдете внимателни и зад волана. Избягвайте високите скорости.

 

 

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, у дома ще решавате финансови въпроси. Близките ви не са съгласни с разходите, които правите, за да демонстрирате независимост. Гледайте трезво. Бъдете далновидни. На всяка цена избягвайте скандалите, с които само ще покажете собствената си неувереност.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, ще сте нервни още от понеделник. Това, че не ви се получава, струва ли си да се изтощите нацяло. В личен план ще решавате въпроси за бъдещи инвестиции, които обаче все още не сте оформили в главата си. Не спорете и най-добре не доказвайте на близките си "кой командва".

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, в личен и в професионален план не показвайте чувствата си. Обкръжението ви само това чака и ако разберат слабото ви място, ще ви атакуват на мига. Колкото повече издръжливост показвате, толкова по-неусетно ще минават дните ви. Не търсете помощ от никого, ще се справите сами.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, не започвайте нови неща. Оптимисти по природа, в края на седмицата ще забележите, че нещата се нареждат сами по себе си. Пренаредете срещите си така, че да ви стигне времето за оформяне на документацията. При евентуални финансови загуби, веднага прехвърлете средства, така че да възстановите баланса.

 

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, доста нерви събирате лошото е, че и харчовете ви се увеличават. В личен план ще изясняват взаимоотношения, но периода изисква отдръпване, а не обяснения. Единствено можете да се облегнете или да потърсите съвет от ваши близки или роднини. С колегите не споделяйте.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, личната ви свобода ще бъде ограничена. Ще се наложи да се съобразявате с мнението на по-старши от вас - родители, роднини. В работата пък ще помагате на колегите си, даже ще им довършвате работата. Избягвайте конфликтните ситуации в службата. Работата ще ви преумори, това ще се отрази и на здравето ви, но ще издържите.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, не бива да оставате сами тези дни, даже и работния процес да го изисква. Сърцето ще подсказва едно, разумът друго. Слушайте съвестта си, за да не попаднете в клопка. Ако ви липсва опитност или квалификация - учете се от по-старшите, но самостоятелно не предприемайте нищо.