Hor2015

Hor2015

Вижте кои са щастливите ви дни през август

Кариерното развитие няма да е на нивото, което отдавна чакаме. Парични потоци ще идват и ще си отиват. Мнозина ще направят безмислени харчове или в опит да сменят работното място ще останат разочаровани.

Венера повече от всякога ще влияе на двойките. Периодът е сложен в романтично отношение. Ревност, неразбиране могат да доведат до окончателна раздяла, даже и при тези, които са смятали, че връзката им е стопроцентова. Изневери в търсене на по-добрата половинка може да съсипят семейства.

Високата енергетика, през втората половина на месеца може да доведе до необратими спорове между роднини, между братя и сестри. Важно е да се знае, че Юпитер, Меркурий и Венера през август няма да допуснат ръст и разширение, по-скоро съобразяване с определени условия налагащи ограничения.

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овните да очакват промени в любовен план. Ще намерят или ще се разделят с половинката. Бурни страсти в романтичен план, ще ги поставят в центъра на вниманието. Хубав ден 25. Венера връща Телците при домашни дела. Семейните да бъдат внимателни с децата. Да им обръщат повече внимание. Необвързаните ще изпадат в объркани ситуации, които ще изпитват издръжливостта им. Добър ден - 20. Близнаците да не оставят недовършена работа за вечерите. Нощните енергии съвсем ще блокират творческият им заряд. Да почиват повече, да спортуват. 21 и 28 са им хубави дни. На Раците препоръчвам задължително да почиват в гора. Само там могат да презаредят и да осмислят положението във взаимоотношенията си. Хора ще отпаднат от живота им, но е за добро. 30 и 31 са им изключителни дни. Лъвовете ги чака надпревара. Ще усетят конкуренцията и се налага да се състезават. Хубавото е, че Марс е с вас и ви дава необходимата енергия. Да избягват конфликти в работната среда. 4 и 16 са техните дни. Девите ще изпадат в ревности. Нептун ги обърква, най-вече в романтичен план. Не бъдете подозрителни, а изяснявайте взаимоотношенията на мига в открит разговор. 13 и 15 са им хубави дни. На работното място при Везните е доста нервно. Ако можете се оттеглете, вземете отпуск. Не се опитвайте да оправите нещата, не зависи от вас. Помислете какво да промените у себе си и тогава си поставяйте нови цели. 9 и 16 са вашите дни. Скорпионите ще повишат авторитета си на работното място. Доста работа ще им се изсипе, но ще бъдат забелязани и мнението за тях ще се промени към добро. Внимавайте само с тайни любовни романи и връзки, защото когато излязат наяве, трудно ще оправите неловката ситуация. 25 е вашият ден. Стрелците ще са меркантилни. Повеждат борба в страх за материалното си положение. На моменти ще губят почва под краката си. Изходът не е ясен, но със сигурност няма да е този, който очакват. Вашият ден 9. Козирозите се решават на смела крачка в бизнеса, но обстоятелствата налагат търпение. Бъдете внимателни в избора си на решения. Пазете парите и здравето си. Имате покровители, които ще се застъпват за вас. 27 ви е денят. Водолеите също като Девите ще са подозрителни в роматичен план. Ако връзката им не върви, не изключвам разпад. Ако са сговорчиви, недоразуменията ще се оправят и отношенията ще се стабилизират. Избягвайте да демонстрирате връзката си пред хората. Вашият ден е 15. Меркурий ще помага на Рибите да не изпадат в собствените си състояния на мечти и илюзии. Ще им помага и в разговори,които касаят нови идеи и предстоящи планове. Ще ги срещне с нови хора, с които ще се създадат много полезни връзки за в бъдеще. 20 е техният ден.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 10.08-16.08, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Роднински взаимоотношения продължават да вълнуват Овните. Няма да успеете да се съсредоточите в нищо, докато не ги изгладите. Не опитвайте с нови подходи, ще останете неразбрани. Семейните ще имат разговори и с деца. Бъдете търпеливи с тях. В работен план добри известия или предложения ще се увенчаят с успех.

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

 

Спокойствието ви напуска. Атаките са отвсякъде. Не сте подготвени, но се налага да реагирате на мига и то с толеранс. Енергията ви е ниска. На професионално ниво всякаква активност ще бъде посрещната пасивно от колегите ви. Оттегляне на партньори в бизнеса и отлагане на сделки. Не изключвам и подвеждане. Не бъдете толкова доверчиви.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

 

Близнаците са активни в работата и залагат на нови идеи. Конкурентни сте и използвайте седмицата, за да затвърдите и позиции и реализация на новото, което есента ще ви носи популярност сред конкуренцията. Някои от вас се разделят и започват нов бизнес, периодът го изисква. Всички промени, които стават при вас ще носят дивиденти много скоро.

 

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Надявате се на помощ. Не чакайте и не я търсете, особено сред близки и познати. Не се подвеждате от успокоителни думи, за да не търпите отново разочарование есента. В личен план - пътуване ви се очертава. Не е планирано, но пък ще ви помогне емоционално. Интуицията ви е завидна, защо не и се доверявате? Подновяване на гардероба също ще покачи самочувствието ви.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

 

Внимавайте какво подписвате. Не избързвайте в нищо. Четете дребните шрифтове и не се доверявайте. Планетите не са на ваша страна и са възможни финансови загуби. В личен план ограничете разговорите. Всичко около вас е като буре с барут и може да гръмне всеки момент от една дума. Новина преобръща живота ви към по-добро.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Не се разсейвайте даже и за миг. Бъдете нащрек, четете между редовете. Имате страхотни шансове в работата, не ги изпускайте. Новите предложения да изчакат до края на септември. Моментът ви е да „окопаете“ позициите си. У дома по-малко емоции, по-добре. Опитайте да изтърпите настроенията на близките си и не се изнервяйте.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Намалете темпото в работата. Активността ви няма да носи резултати и ви съветвам да не хабите енергия напразно. Много сили ще дадете на близки, семейство, приятели. Периодът ви е такъв, че без вашия баланс няма да се справят. Разходи също ще има. Направете разчет по-отрано, за да не се налага да влизате в заеми.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Скорпионите са се оттеглили, като отшелници. Усещате накъде духа вятърът, премълчавате, наблюдавате. Възрастни родственици имат претенции към вас, но разговорите отложете за септември. Тези с асцендент Скорпион да обърнат внимание на нервната система. Има известен енергиен спад и тялото реагира.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

 

Обидени са Стрелците. Или в работата, или в личен план Венера ги връща мислено години назад. Чувствата им са объркани и това влияе на работния процес, въпреки че имат много нови предизвикателства, които не бива да изпускат. Не е време да сменят работното място. Ще изгубят повече. В личен план – ремонти или подобряване битовите условия, ще изпразнят портфейла им.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

 

Стари проблеми, недовършени ангажименти изплуват и ви лишават буквално от личен живот. Организирайте се и с по-малко приказки ще свършите всичко. В работата ви забелязват, периодът е подходящ да поискате повишение на заплатата. В личен план следете за думите си, за да не обидите някого без да искате. Извиненията няма да помогнат и тези с по-скорошна връзка може да я разтурят.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Не се впускайте във финансови машинации. Ще пострада авторитетът ви. Изпълнени сте със съмнения. Нерешителността няма да ви води напред. Всяко действие, което предприемете ще премисляте по сто пъти. Доста от времето ще мине само в размисли. Излизайте на въздух, ако имате възможност почивайте сред природа.

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Мълчаливи са Рибите. Обзела ги е тъга по миналото. В никакъв случай не бива да оставате сами. Очаквайте всякакви дежа-вю та. Загубени вещи ще се намерят, отдавна забравени хора ще ви срещат. Използвайте срещите, за да черпите енергия. Не съпреживявайте техните проблеми, нито пък вие разказвайте за своите. Венера може да ви накара да си поплачете, но е за добро.

Галерия