ptp

ptp

Влак помете линейка. Фелдшерка загина на място Линейката, марка "Ситроен Джъмпер", с бургаска регистрация, управляван от 58-годишния Д.Д. от Карнобат, не спира на задействани светлинен и звуков сигнал за преминаваща влакова композиция. Прелезът е обезопасен. В резултат на това линейката е блъсната от товарния влак. ptp2От катастрофота на място загинава пътуваща в линейката фелдшерка – М.М., а водачът е настанен за лечение в МБАЛ - Бургас с фрактури на двете ръце със скъсвания на сухожилията, фрактура на лявата подбедрица и фрактура на едно ребро, с опастност за живота.

Трагичният инцидент става, след като екипът е на Бърза помощ се връща от друга катастрофа. Около 22.45 часа на 31-ви март по четвъртокласния път от село Везенково в посока село Велислав, община Сунгурларе, 34-годишния Т.С. от Велислав ръчно избутва пропадналата задница на автомобила си "Опел Кадет", с бургаска регистрация. Колата обаче го повлича към пропаста и мъжът загива на място.

По двата случая са образувани досъдебни производства, които се водят съответно в "Транспортна полиция" - Бургас и Районно управление "Полиция" - Сунгурларе.