Oven_2015

Oven_2015

Водолеи - настройте се на работна вълна

публично, ще се използва против вас в момент, в който сте сметнали, че сте на върха на пирамидата и че сте прескочили колегите си. В личен план обаче периодът ви е страхотен. Вярата и доверието към партньора ще се върне, стига да не избързвате и да не насилвате обстоятелствата.

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Много ангажименти да очакват Телците тази седмица. Покани и поводи за събития и празнувания ще ви заливат всеки ден. Показността обаче и предварителната подготовка за това ще ви изтощят. Някои дори ще бъдат изправени пред нервен срив. Знаете, че ви наблюдават и поведението ви задължително трябва да е на ниво. В личен план – ще се сблъскате с раздразнение от страна на деца или по-млади роднини. Намерете време и за тях. Съгласявайте се мълчаливо с домашните, за да пазите енергията си за по-важни за вас неща.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Седмицата няма да е от лесните за Близнаците. Сила и енергия може да ви подведат в неочакван момент. Ще се наложи да работите като за трима. Колеги или партньори ще ви прехвърлят отговорности. Ако се мобилизирате, ще се издигнете в очите на началниците и на конкуренцията. В личен план - бъдете честни с партньорите си. Раздвоени сте в чувствата си. Постъпвате лекомислено и не си давате сметка, че наранявате другите.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Раците ще разрешат сложни казуси или ще им бъдат възложени сложни задачи за изпълнение. Летвата е вдигната достатъчно, за да покажете, че можете да се справите и с тези предизвикателства. Имате опита и ерудицията, така че не се бойте от провал. В личен план ще откриете качества у партньора, които до сега не сте забелязвали. Ще правите планове за празниците и ще се удивите от предложенията, които получавате. Чувствата ви ще се възродят.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 


Паметна седмица за Лъвовете. Те ще успеят най-накрая да внесат порядък в личния си живот. Трябва да изгладят всякакви недоразумения с любимите хора. Ако ще пътувате по празниците, оставете на половинката си организацията за това. Доста смели сте, очите ви гледат другаде и със сигурност ще изпуснете важен детайл при планирането на предстоящите празнични дни. В бизнес план новините няма да ви харесат. Бъдете подготвени за всякакви изненади и в никакакъв случай не допускайте това да повлияе на личния ви живот.

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Седмицата ще е като грижовна майка за Девите. Бъдете подготвени да помагате. За съжаление обстоятелствата ще ви заставят да влизате в ролята на медицинско лице. Близък или колега ще има нужда от вашата помощ. Наложително е да съобразите състоянието и симптомите и да окажете нужната намеса. Дълго време емоцията от произтичащото ще ви владее. В работен план – пропускайте напрежението, отпускайте му края, за да не товарите излишно психиката си.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

 

Везните се влюбват. Семейните изпитват нови чувства, самотните откриват, че половинката не е само техен събеседник и приятел, а нещо много повече. Не се впускайте сляпо в делата си, за да не останете огорчени от изводите, които ще направите. Монетата има две страни, а вие виждате само едната. В работата ще изоставите ангажиментите си, за да решите друг личен проблем - с роднини или с деца. Неочаквано гостуване в края на седмицата, придружено с новини за общи роднински казуси, ще ви развали уикенда.

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Предстои равносметка при Скорпионите. Устройва ли ви сегашното положение? Как да го подобрите или да го промените? Дълго премълчавани думи сега ще изригнат от вас. За съжаление тази дилема ще ви стои и в личен, и в професионален план. За да върнете равновесието си е необходима вътрешна промяна у самите вас. Неочаквани приходи донякъде ще ви зарадват. Не харчете всичко, защото промени ще настъпят и във финансов план. Заделяйте за "черни дни".

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

На практика ще сте в центъра на вниманието. Нова дреха, прическа, имидж ще правят впечатление на околните. Ще получите доста комплименти, особено тези от вас, които не са в Сатурнов период. Съдбата е благосклонна към вас тези дни. Всякакви промени и лоши обстоятелства за вас ще са трамплин. Новият образ, който ще покажете в бизнес план, ще респектира околните. В личен - не оставайте насаме. Мислите ви препускат и самотата може да ви докара до лудост. През уикенда, ако можете, излезте извън града, някъде в гора.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Личният ви живот е обсъждан от другите. Много завист сте натрупали. Завиждат ви за личните ви взаимоотношения, за разбирателството в семейството и с половинката ви. Не обръщайте внимание, но и не демонстрирайте връзката си. Инвестирайте колкото може повече във връзката си. Това ви е задачата за целия декември. Дамите ще се впуснат в шопинг маратон и ще изпразнят джобовете си до последната стотинка.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Ще научите новина, която може да ви извади от равновесие. Не изпадайте в паника, всичко е поправимо. Настройте се на работна вълна и си вършете задълженията. Ще чуете доста интерпретации от страна на колеги. Не следва да надавате ухо на приказки. Запазете спокойствие каквото и да ви струва това. В личен план задължително профилактирайте организма си. Хронични болежки ще се активират и това ще ви изнерви. Повече свеж въздух и качествен сън ще ви върнат хармонията.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Получавате повече от останалите. Вниманието към вас е повече от обикновено, но нещо не ви достига или пък сте решили да изпитате търпението на половинката. Впускате се в нови флиртове, някои дори попадат в нов любовен триъгълник. Съветвам ви да се спрете, защото изгубите ли това, което имате, депресията ще ви владее с месеци. В работен план се проявявате като кариеристи, държейки на своето на всяка цена. Гледайте по-перспективно и в мащаб и помнете, че който седи на два стола, пада на земята.

Галерия