DSC_0835

DSC_0835

Зафиров: Загубихме! Едно извинявай може да се каже

всички общини в областта и да се държим все едно, че нищо не се е случило. Едно извинявай можеше да се каже на нашите членове и симпатизанти." Това заяви бургаският депутат от БСП Атанас Зафиров. Миналата седмица той напусна Бюрото на БСП, както "Черноморие" вече писа.

"Като казахме, че изборите са манипулирани, не направихме възможното да го докажем. След като излезе решението на Бургаския административен съд, трябваше да продължим на по-висока инстанция", каза още Зафиров.

На въпрос на "Черноморие" - "Как ще коментирате групата на БСП в ОбС-Бургас?", Зафиров заяви: "Минали са много малко заседания, но ми прави впечатление, че БСП няма представител точно в комисията по социални дейности - област, която е сред основните профили на партията. Групата ни трябва да бъде ярко опозиционна. Въпросът е кой задава политиките? Имаме група от аморфни личности, а трябва да имаме група, на която да бъде зададен дневен ред с политики. Затова БСП трябва да излъчи силен председател в Бургас", допълни Зафиров.

Червените в Бургас ще избират своя лидер на извънредна конференция тази неделя. Подробности четете тук.

Галерия