IMG_4662-1

IMG_4662-1

Заличиха един кандидат в листата на НФСБ в Несебър е заличен. Това е поставената под №8 в листата с кандидати за местния парламент - Мария Русева Господинова. Тя е подала молба с искане да бъде заличена от листата на НФБС. Така с решение на ОИК Несебър листата е редуцирана от 17 на 16 души.

С друго свое решение ОИК в Несебър обяви още няколко участници за изборите на 25-ти октомври.

Политическа партия "Български социалдемократи" е регистрирана с листа от 10 кандидат съветници като първите трима са: Костадин Нищелков, Славчо Станeлов, Върбан Валентинов Кръстев. От името на партията са регистрирани и двама кандидати за кметове на кметства - за село Кошарица - Валентин Станчев и за село Гюльовца - Васил Василев.

От партия "Движение21", участваща за първите път в местни избори, е регистрирана листа от 21 съветници, в която първите трима са: Константин Димов Лефтеров, Антоанета Данаилова и Драгомир Антов. Регистрани са и трима кандидати за кметства - за село Кошарица - Иван Аврамов, за село Баня - Георги Панчуков и за село Гюльовца - Михни Колев.

От "Земеделски съюз "Александър Стамболийски" е регистрирана листа от 6 души, в която първите трима са: Христо Тодоров, Стоян Христов, Недялко Йорданов.

От "МОРЕ" са регистрирани шестима кандидати за кметства - за град Свети Влас - Иван Николов, за село Равда - Андон Бакалов, за село Оризаре - Неделчо Неделялков, за село Гюльовца - Жельо Желев, за село Кошарица - Павел Павлов и за село Баня - Емил Огледалов.

Листата на ГЕРБ е от 21 души, в която първите трима са: Атанас Терзиев, Станислав Цанев, Христо Яръмов. ГЕРБ имат кандидати за кметове на кметства - Христо Янев за град Обзор, Ангел Митков за село Кошарица, Христо Яръмов за село Равда и Пенка Драганова за село Тънково. Златко Димитров е регистриран като кандидат за кмет на Община Несебър.

 

 

Максим Момчилов

Галерия