Новото ръководство бе избрано на събрание на партията. Снимка СДС - Бургас

Новото ръководство бе избрано на събрание на партията. Снимка СДС - Бургас

Станимир Апостолов - заместник-председател на Общинския съвет в Бургас, оглави местната структура на СДС. Той бе избран на поста на разширено областно и общинско събрание на СДС - Бургас. На него бе предложено и гласувано ново ръководство и издигнати кандидатурите за членове на Националния съвет и Националния изпълнителен съвет на партията (НИС).
За общински председател на СДС с мнозинство бе избран финансистът Станимир Апостолов. За заместници на Апостолов бяха избрани - Димо Рачев, Пламен Чергански, Кирил Кирилов и Иван Андонов. За секретар - Бориска Стоева.
СДС препотвърди подкрепата си за областния лидер на партията д-р Георги Митев и издигна три кандидатури за Националния съвет. Номинираните са лицето на СДС в Бургас Костадин Марков, д-р Георги Митев по право като областен председател и младата надежда на сините в Бургас - Дончо Златев. Златев, който е младежки лидер на сините, бе издигнат и като кандидат за член на Националния изпълнителен съвет от Югоизточен регион. Освен на структурата в Бургас, той получи подкрепата и на организацията в Сливен.