Засадиха 100 фиданки на Първа пролет в Бургас На събитието присъстваха Иван Вълков депутат от ГЕРБ, Диана Йорданова – председател на групата на общинските съветници на ГЕРБ, Бойчо Георгиев - директор на РИОКОЗ, Диян Димов - изпълнителен директор на "Пристанище Бургас".

В засаждането се включиха и ученици от бургаските училища "Константин Петканов", "Антон Страшимиров" и "Михаил Лъкатник".

Гостите  на събитието сгряха с песни и танци децата от от вокална група "Деца на морето" с художествен ръководител Женя Лалчева и детски танцов ансамбъл "Венче" с ръководител Димитър Гинов.

Предметът на дейност на сдружение "Слънце и деца" e свързан с откриване и подпомагане на младите хора да развиват своите дарби и заложби в областта на науката, изкуството и културата, като им дава шанс да ги споделят със света.

Днешната проява "Зелена Земя" е част от мащабен проект, свързан с екологията. Да посадим дърво, но и да не забравяме, че дърветата са като децата, за да растат здрави и да дадат плод, трябват грижи.