DSC_0444

DSC_0444

110 ученици чуха за последно Върви, народе възродени

Абитуриентите бяха изпратени по подобаващ начин от учениците и учителите на бургаската гимназия. Завършващите от "Випуск 2017" се събраха в двора на училището, за да си вземат довиждане с него и своите преподаватели.DSC_0462DSC_0472Началото на тържеството даде смяната на знаменната група. Училищното знаме премина в ръцете на новия знаменосец Николай Павлов и на неговите асистенти - Даниела Димитрова и Кристина Кърпичева.DSC_0455_1 През следващата учебна година те ще бъдат тези, които ще имат честта и привилегията да съпровождат знамето на гимназията.

Абитуриентите от петте паралелки, едната от които по изобразително изкуство, бяха поздравени от директора на СУ "Св. св. Кирил и Методий" Снежана Няголова. "Нека успехът да ви съпътства във всичките ви начинания", пожела тя на завършващите училището.DSC_0442

Благодарствено писмо от името на дванайсетокласниците прочете Мирослава Георгиева от XII "б" клас. Нейните съученици бяха приготвили специални подаръци за директора - Снежана Няголова, за класната си ръководителка - Радка Ралчева и за учителката си по география и икономика - Милена Щерионова. Само в този клас броят на пълните отличници е четири.